Region

Svet

Jovana Pajić otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem i zbog čega je napustila Ministarke! (VIDEO)

Pevačica Jovana Pajić i njen kolega Aleksandar Sale Cvetković razveli su se nakon 11 godina braka, a o njihovom trenutnom popularna pevačica govorila je u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Jovana Pajić otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem i zbog čega je napustila Ministarke! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Jovana je nedavno nakon duge diskografske pauze vratila na scenu pesmom "Ludilo moje", koja je naišla na odličan prijem kod publike. T

Tokom emisije, pevačica je otvoreno govorila o pesmi i priznala da se nakon udaje potpuno posvetila porodici, što je dovelo do zapostavljanja njene karijere.

"Iskreno ću odgovoriti - obožavam da pevam, užasno volim muziku. Kao da čitam kriju od kraja... Kada sam se udala i rodila decu, želela sam da se posvetim porodici, to je bio moj primarni cilj i ništa ja tu ne bih menjala. Zapravo, ja sam tek sada sazrela u tom smislu, da mogu muzički nešto da doprinesem, da pokažem. Ne radi se to nešto s pameću preteranom, ali kada se vratim u prošlost, mislim da je ovo najbolji mogući scenario koji je meni mogao da se dogodi" - rekla je Jovana, a onda je otkrila da je u dobrim odnosima sa bivšim suprugom.

Takođe, Jovana je neko vreme bila članica grupe "Ministarke", ali su se vrlo brzo rastale:

"Ništa, desila se korona i to je prestalo. Prećutno se to završilo, jer nismo znali da li ćemo preteći, a kamoli da li će Ministarke da nastave" - dodala je Jovana Pajić.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>