TV Show

Parovi

Marija Šerifović otkrila istinu o odnosu sa Jovanom Pajić: Prvi put javno progovorile!

Marija Šerifović i Jovana Pajić prvi put javno su progovorile o spekulacijama o njihovoj navodnoj vezi. Gostujući kod Ognjena Amidžića, otkrile su istinu koja je iznenadila mnoge.

Marija Šerifović otkrila istinu o odnosu sa Jovanom Pajić: Prvi put javno progovorile! Foto: Printscreen Youtube/AmiG Show



Marija Šerifović i Jovana Pajić otkrile su istinu o svom odnosu u emisiji kod Ognjena Amidžića. Prvi put su javno progovorile o spekulacijama o njihovoj navodnoj vezi. Saznajte više o njihovoj izjavi i dugogodišnjem prijateljstvu.


Marija Šerifović i Jovana Pajić bile su gošće emisije kod Ognjena Amidžića. Nakon razvoda Jovane od Saleta iz Tropiko benda, počele su spekulacije o njihovoj navodnoj emotivnoj vezi. Sada su prvi put javno progovorile o tome.

Pošto ste Jovana i ti napokon ovde zajedno, da li ste vas dve u vezi? - upitala je voditeljka Tijana Stoisavljević Milutinović. Marija je brzo reagovala:

Čak i da je to istina, zaista mislite da bih vam to rekla?! Ljudi, prestanite s tim pričama, niko mi više neće dolaziti na slavu, Božić, rođendane! Molim vas, zaustavite te glasine! Zašto se o tome nije pisalo prethodnih 15 godina, nego sad kad je žena razvedena, možeš po njoj kako hoćeš?! Prekinite odmah!


Možda vas interesuje:
EURO 2024: Otkriveno koliko zarađuje Nemanja Gudelj - Vrtoglava nedeljna cifra!



Marija Šerifović i Jovana Pajić zajedno u emisiji, otkrivaju istinu o svom odnosu.
Foto: Printscreen Youtube/AmiG Show


Jovana se nadovezala:

Moram da priznam da nam je ta priča zabavna. Toliko se šalimo na tu temu, flertujemo i maštamo šta bi bilo kad bi bilo. Zabavno je, a vidim da i narod to voli.


Inače, Marija i Jovana su dugogodišnje prijateljice koje često putuju zajedno. U emisiji je Marija otkrila da je Jovana znala za njenu borbu za potomstvo i da je čuvala tu tajnu, što joj nikada neće zaboraviti.

Njih dve često provode vreme zajedno, što nikada nisu krile. Često idu na izlete sa Jovaninom decom, što su podelile i na društvenim mrežama.

Možda vas interesuje:
Milica Pavlović izazvala pažnju turskih medija svojim smelim stajlingom na koncertu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>