Region

Svet

Sanja Marinković o poslednjem intervjuu Ksenije Pajčin: Gostovala je kod mene pre ubistva

Sanja Marinković više od dve decenije vodi emisiju "Magazin In", u kojoj su bile brojne ličnosti sa naše javne scene. Posebno pamti ubistvo Ksenije Pajčin, koja je nekoliko dana pre smrti snimila kod Sanje emisiju. 

Sanja Marinković o poslednjem intervjuu Ksenije Pajčin: Gostovala je kod mene pre ubistva Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Pevačica je preminula nedugo nakon što je bila Sanjina gošća, a kako voditeljka otkriva, emisiju nije uspela da emituje pre nego što je Ksenija umrla.

Ovaj tragični događaj ostavio je dubok trag u sećanju Sanje Marinković, koja se sa tugom prisetila poslednjeg susreta sa talentovanom pevačicom.


Foto: Printscreen TV Pink

- Imala sam emisiju sa Ksenijom Pajčin, Nenadom Čankom i Oliverom Katarinom i posle se dogodilo da smo snimali još mnogo emisija, pa smo imali neke zahteve sponzora, pa nikako da dođe na red ta emisija da se emituje. U međuvremenu se dogodi ta tragedija sa Ksenijom Pajčin. Onda sam tu emisiju emitovala kao IN MEMORIAM. Da ne verujete, bilo je i takvih stvari - rekla je Marinkovićeva u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>