TV Show

Parovi

Marija Šerifović otkrila tajnu o ocu njenog deteta: Može da me tuži za 10 miliona dolara!

Marija Šerifović podelila je detalje o svom sinu Mariu i misterioznom ocu, otkrivajući da zbog ugovora vrednog 10 miliona dolara ne može otkriti njegov identitet. Saznajte više o ovoj dirljivoj priči.

Marija Šerifović otkrila tajnu o ocu njenog deteta: Može da me tuži za 10 miliona dolara! Foto: Printscreen Youtube/AmiG Show



Marija Šerifović otkriva tajne o ocu svog sina Maria, govoreći o ugovoru vrednom 10 miliona dolara. Saznajte zašto ne može otkriti identitet oca i kako planira podržavati svog sina u budućnosti.

Marija Šerifović je nedavno gostovala u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, gde je otkrila detalje o svom šestomesečnom sinu Mariu, kog obožava. Gledaoci su bili posebno zainteresovani za identitet oca malog Maria, ali Marija je objasnila da zbog potpisanih ugovora ne može da otkrije ko je on, jer bi u suprotnom bila suočena sa visokim kaznama.

To su stvari o kojima ne mogu da pričam zbog svih potpisanih ugovora. Mogla bih da budem tužena za deset miliona dolara, ako neko prevede ove reči. Strašan je to čovek, pravi Evropejac - rekla je Marija.

Na pitanje kako je odlučila da svom sinu da ime Mario, Marija se prisetila trenutka u bolnici.

Toga jutra, dok smo svi gledali u bebu, dolazili su svakih pet minuta i pitali kako ćemo ga nazvati. Neko je izgovorio Mario i tako je ostalo - ispričala je Marija. Dodala je da će uvek biti najveći oslonac i podrška svom sinu, bez obzira na to čime će se baviti u životu.


Možda vas interesuje:
Cuca je krila svoje venčanje, a ispod fotografija loši komentari samo pljušte!
Marija Šerifović sa sinom Mariom



Prijateljice su mi govorile da ne izgovaram previše, jer kosmos sve čuje. Važno mi je da bude zdravo, pametno i pošteno dete. Ako odluči da bude doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, a ako bude vulkanizer, kupiću mu ceo Tošin bunar. Trudiću se da ga razumem i budem uz njega - izjavila je Marija Šerifović.

Ognjen je u šali predložio da odmah ugovori brak za svog sina, pa je upitao Mariju da li je rezervisala neku ćerku svojih prijatelja za Maria.



U dogovorenim brakovima se kupuju mlade, zar ne? E pa, kod nas će se kupovati mladoženja - odgovorila je Marija, što je izazvalo aplauz publike.

Možda vas interesuje:
Htela sam da se ubijem: Rada Manojlović iskreno o ljubavi! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>