Ostalo

Sme�no

EURO 2024: Otkriveno koliko zarađuje Nemanja Gudelj - Vrtoglava nedeljna cifra!

Saznajte koliko zarađuje Nemanja Gudelj, reprezentativac Srbije, dok se priprema za EURO 2024. Njegova nedeljna zarada će vas ostaviti bez daha!

EURO 2024: Otkriveno koliko zarađuje Nemanja Gudelj - Vrtoglava nedeljna cifra! Foto: Printscreen Youtube/Herceg Televizija



EURO 2024: Nemanja Gudelj zarađuje neverovatnih 78.846 evra nedeljno! Otkrijte više o luksuznom životu fudbalera i njegovoj podršci od Anastasije Ražnatović.

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović uživa u braku sa reprezentativcem Nemanjom Gudeljem, s kojim živi u Sevilji zbog njegovih poslovnih obaveza.

Anastasija pruža Nemanji veliku podršku, pa ga je pratila i u Nemačku kako bi ga bodrila na Evropskom prvenstvu. Gudelji svakodnevno uživaju u luksuzu, a mnogi se pitaju kolika je zapravo zarada Cecinog zeta.

Prema podacima sa sajta "Capology", Nemanja na nedeljnom nivou zarađuje 78.846 evra, prenosi Blic. Podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović takođe je otišla u Nemačku da podrži svog zeta.

Ceca je pred našim kamerama dala kratku izjavu i podelila svoje uzbuđenje.

Gledala sam utakmicu protiv Engleske, navijali smo i nastavićemo da navijamo. Apsolutno smo uz naš tim, kao i cela naša zemlja. Nadam se najboljem, imamo pozitivan doživljaj. Protiv Engleske smo pokazali kvalitet. Mislim da imamo velike šanse da prođemo dalje, sve je sada na nama - rekla je Ceca.


Na pitanje šta očekuje u nastavku EP, Ceca je poslala jasnu poruku:

Očekujem pobedu, ništa manje. I protiv Slovenaca i protiv Danaca! - istakla je ona.


Možda vas interesuje:
Dirljiva priča Miroslava Mišića Mija: Borba za sina i muzički trijumf u Nikad nije kasno!

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj poziraju zajedno, pokazujući ljubav i podršku jedno drugom
Foto: Printscreen Youtube/Telegraf


Interesovalo nas je i ko joj je, osim zeta Nemanje Gudelja, omiljeni fudbaler Srbije.

Moj zet je na prvom mestu. Imamo fantastičan tim i možemo napraviti dobar rezultat. Izdvajanje pojedinaca ne bi bilo fer - rekla je Ceca, uz osmeh prognozirajući ko će dati gol Sloveniji:

Pavlović. Pavlović, Mitrović... Pavlović zna da iznenadi. Zavisi ko igra, ne znam. Ne prognoziram ništa, ko god da da gol, super je.

Ukoliko Srbija ostvari dobar rezultat na EURO, nema sumnje da je Ceca spremna da pesmom podgreje atmosferu na potencijalnom dočeku.

Ispraćala sam ih kad su otišli na EP. Najmanji je problem pevanje, samo da se mi plasiramo. Lako ćemo se dogovoriti oko muzike i atmosfere - zaključila je Ceca za Telegraf.


Možda vas interesuje:
Cuca je krila svoje venčanje, a ispod fotografija loši komentari samo pljušte!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>