Region

Svet

Dirljiva priča Miroslava Mišića Mija: Borba za sina i muzički trijumf u Nikad nije kasno!

Miroslav Mišić Mijo, talentovani pevač iz emisije "Nikad nije kasno", osvojio je publiku ne samo raskošnim glasom već i emotivnom pričom o sinu Lazaru koji je hrabro pobedio leukemiju. Saznajte kako je danas mali Lazar i šta Mijo planira za finale.

Dirljiva priča Miroslava Mišića Mija: Borba za sina i muzički trijumf u Nikad nije kasno! Foto: Printscreen Youtube/Prva TV



Saznajte kako je Miroslav Mišić Mijo iz 'Nikad nije kasno' osvojio srca publike pričom o sinu Lazaru koji je pobedio leukemiju, i kako se sprema za finale takmičenja. Pročitajte najnovije informacije o Miju i njegovom sinu.


Miroslav Mišić Mijo (45), pevač iz emisije "Nikad nije kasno", osvojio je publiku ne samo raskošnim glasom, već i dirljivom pričom o sinu Lazaru koji se skoro godinu dana borio sa leukemijom. Njegov trogodišnji sin je hrabro pobedio bolest, a Mijo je sada otkrio kako je Lazar danas i govorio o iznenađenju koje priprema za finale takmičenja veterana.

Lazar je odlično! Nedavno je proslavio rođendan, i svaki drugi poklon je bio mikrofon. Svi koji dođu donose mu mikrofone - ponosno je rekao Mijo.

U finalu, Mijo je iznenadio publiku rokerskim stilom, a nakon odličnog nastupa, Milan Đurđević mu je ponudio da peva sa "Nevernim bebama" na nekom nastupu.

Član sam Moto kluba "Stado" iz Gradiške, pa sam morao da prilagodim stil. Izabrao sam pesmu Darka Lazića "Majko", mislim da sam se dobro uklopio - priznao je Mijo, koji nosi pet brojanica, jednu za svaki krug takmičenja, a svaka ima posebno značenje.


Možda vas interesuje:
Cuca je krila svoje venčanje, a ispod fotografija loši komentari samo pljušte!



Mijo sa sinom Lazarom u studiju, emotivni trenutak podrške
Foto: Printscreen Youtube/Prva TV

 

Tokom takmičenja, Mijo je smršao 70 kilograma.


Dve godine je prošlo otkako sam skinuo 70 kilograma. Operisao sam želudac - rekao je Mijo za Grand. Na pitanje da li mu nedostaju kilogrami, odlučno je rekao:
Ne! Ne... Daleko im kuća.

Podsetimo, Mijo je nedavno obradovao gledaoce vešću da je Lazar izašao iz bolnice i da su svi zajedno. U jednoj emisiji je uživo pokazao sina.


Mali Lazar je došao u studio da podrži oca.

Pozdravite mog druga Lazara, molim aplauz za njega - rekao je emotivno Žika Jakšić predstavljajući mališana.

Lazar je tada direktno u studiju podržao oca, što je dirnulo publiku.

Lazar je, hvala Bogu, zdrav, lep i veseo - rekao je Žika dok je Lazar slao poljupce ocu na sceni.

 

Neda Ukraden je bila impresionirana Mijovom pričom.


Čula sam da je tvom sinu bolje i aplauz za to. Lazar zaslužuje svu našu ljubav i srećno detinjstvo. Čula sam da si osim biznismena i građevinca, odličan muzičar. Biće mi drago da vidim tvoj nastup - rekla je Neda.

Možda vas interesuje:
Htela sam da se ubijem: Rada Manojlović iskreno o ljubavi! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>