Region

Svet

Cuca je krila svoje venčanje, a ispod fotografija loši komentari samo pljušte!

Pevačica i bivša učesnica rijalitija, Ivona Negovanović Cuca, podelila je emotivne fotografije sa suprugom na Instagramu, otkrivši detalje svog tajnog venčanja iz 2020. godine. Njena objava izazvala je lavinu komentara, uključujući i mnoge kritike zbog razlike u godinama između supružnika.

Cuca je krila svoje venčanje, a ispod fotografija loši komentari samo pljušte! Foto: Printscreen Instagram/cuca _ official




Ivona Negovanović Cuca, pevačica i bivša učesnica rijalitija, otkrila je svoje tajno venčanje iz 2020. godine na Instagramu. Njena objava izazvala je mnoge komentare, uključujući i kritike zbog razlike u godinama između nje i supruga. Saznajte više o njenom srećnom braku i reakcijama javnosti.


Posle Šabanove smrti provlačila se po medijima, oplakivala kralja narodne muzike ali i pokazala bebu za koju se mnogo spekulisalo ko je otac, a onda je nestala.



Pevačica i bivša učesnica rijalitija, Ivona Negovanović Cuca, udala se pre četiri godine. Na Instagramu je sada podelila emotivne fotografije i pokazala svog supruga. Njena objava izazvala je posebnu pažnju jer retko deli slike sa svojim partnerom.




Cuca sa suprugom u venčanici i odelu
Foto: Printscreen Instagram/cuca _ official


Komentari ne prestaju da pristižu, a ljudi im i dalje čestitaju na srećnom braku. Pojedini se osvrću i na razliku u godinama između njih. Podsetimo, izvor blizak pevačici ranije je otkrio da je Cuca danas u srećnom braku. Udala se u septembru 2020. godine, ali je svoje venčanje držala podalje od očiju javnosti.

Tada je objavila samo jednu fotografiju sa suprugom, gde su pozirali, ona u venčanici, a on u odelu.


Možda vas interesuje:
Htela sam da se ubijem: Rada Manojlović iskreno o ljubavi! (VIDEO)


Ivona Negovanović Cuca i njen suprug na venčanju
Foto: Printscreen Instagram/cuca _ official


Cuca je učestvovala u rijalitijima "Parovi" i "Farma", gde je otkrila da joj je sestra poginula u saobraćajnoj nesreći kada je imala samo 18 godina, a da se sa drugom sestrom posvađala i da ne pričaju, a fotografije Cuce i njenog supruga možete videti OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>