Region

Svet

Ceca i Voyage obaraju rekorde sa pesmom Muškarčica: Za četiri dana preko dva miliona pregleda!

Muzika nikada ne prestaje da nas iznenađuje, a najnoviji hit "Muškarčica" u izvođenju Cece Ražnatović i mladog talenta Voyagea definitivno je dokaz za to. 

Ceca i Voyage obaraju rekorde sa pesmom Muškarčica: Za četiri dana preko dva miliona pregleda! Foto: YouTube printscreen/IDJ show



Ova pesma je uspela da osvoji publiku neverovatnom brzinom, a statistike to najbolje potvrđuju. Za samo četiri dana, "Muškarčica" je zabeležila preko dva miliona pregleda na YouTube-u, čime su Ceca i Voyage postavili novi rekord i potvrdili da njihova kombinacija donosi uspeh. 

Energična melodija i zarazni tekst brzo su našli put do srca slušalaca, što je pesmu lansiralo među najpopularnije hitove ovog leta.

Ceca, koja je godinama sinonim za vrhunski muzički kvalitet i Voyage, koji je svojim modernim stilom osvežio domaću muzičku scenu, pokazali su da su savršen spoj.

 Njihova saradnja na pesmi "Muškarčica" donela je nešto novo i uzbudljivo, što je publika prepoznala i nagradila brojnim pregledima i pozitivnim komentarima.

"Muškarčica" je već sada postala neizostavan hit na svim zabavama, a sve ukazuje na to da će njen uspeh nastaviti da raste.

 Ako još niste čuli ovu pesmu, pravo je vreme da se priključite milionskoj armiji obožavalaca i uživate u ritmu koji osvaja na prvo slušanje.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>