Svet

Region

Justin Timbarlake uhapšen: Policija izdala saopštenje!

Pevač Justin Timberlake uhapšen je zbog vožnje u alkoholisanom stanju u Hamptonsu, izjavio je zvaničnik za sprovođenje zakona za ABC News. Incident se dogodio u ponedeljak uveče u Sag Harboru, Njujork.

Justin Timbarlake uhapšen: Policija izdala saopštenje! Foto: YouTube printscreen/Tonight show



Prema izveštajima, Timberlake je zaustavljen nakon što je policija primetila da vozi nesigurno. Nakon što je zaustavljen, utvrđeno je da je pod dejstvom alkohola. Odmah je uhapšen i odveden u lokalnu policijsku stanicu, gde je zadržan do izlaska pred sud.

Pop zvezda će se pojaviti na sudu u utorak, gde će se suočiti s optužbama za vožnju u alkoholisanom stanju, stoji u saopštenju policije. 

Ovaj incident dolazi u nezgodnom trenutku za Timberlakea, koji ima zakazane nastupe u narednim danima. Timberlake ima dva koncerta u Čikagu ovog vikenda, a nakon toga su planirana još dva koncerta u Njujorku sledeće nedelje.

Timberlakeov tim još nije izdao zvanično saopštenje povodom ovog incidenta, ali se očekuje da će se uskoro oglasiti. Obožavaoci širom sveta su u šoku zbog ovog događaja, a mnogi se pitaju kako će ovaj incident uticati na njegove planirane nastupe.

Ovo nije prvi put da se Timberlake suočava sa problemima zbog alkohola, ali je ovo prvi put da je uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Ovaj događaj naglašava važnost odgovorne vožnje i posledice koje mogu proizaći iz neodgovornog ponašanja za volanom.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>