Ostalo

Sme�no

EURO 2024: Filip Kostić povređen - najnovije informacije o stanju srpskog fudbalera!

Filip Kostić se povredio na utakmici protiv Engleske na EURO2024. Saznajte najnovije informacije o njegovom zdravstvenom stanju, rezultatima pregleda i mogućnostima povratka na teren.

EURO 2024: Filip Kostić povređen - najnovije informacije o stanju srpskog fudbalera! Foto: Printscreen Youtube/Juventus




Filip Kostić se povredio na EURO2024 tokom meča protiv Engleske. Pročitajte najnovije informacije o njegovoj povredi kolena, rezultatima magnetne rezonance i mogućem povratku u igru.


Srpski reprezentativac Filip Kostić povredio se u prvom poluvremenu utakmice protiv Engleske (1:0), što ga je primoralo da u suzama napusti teren. Povreda ligamenta desnog kolena navela ga je da danas obavi magnetnu rezonancu. Trenutno, jedina tačna informacija je da se još uvek čekaju konačni rezultati pregleda.

Tek kada stignu svi nalazi i doktori obaveste selektora Dragana Stojkovića Piksija o njegovom zdravstvenom stanju, znaće se da li postoji šansa da Kostić ponovo zaigra na turniru u Nemačkoj. Problem predstavlja i vremenski period do narednih utakmica grupne faze, jer se sa Slovenijom igra za 48 sati, dok je meč protiv Danske zakazan za 25. jun.



Filip Kostić povređen na EURO2024 utakmici protiv Engleske
Foto: Printscreen Youtube/FSS



Dok čekamo konačne informacije, važno je napomenuti da Kostić trenutno normalno šeta i ne pokazuje velike tegobe. Međutim, konačna procena stručnog štaba je neophodna. Poznato je da selektor Piksi od Katara koristi samo 100% zdrave fudbalere, pa će se čekati da se Kostić potpuno oporavi kako se povreda ne bi pogoršala.

Dobra vest je da su svi ostali fudbaleri Srbije bez ikakvih tegoba, iako je polovina njih preskočila jučerašnji trening. Danas ih očekuje "zatvoreni" trening na stadionu "Rozenau" od 17 časova.

Možda vas interesuje:

EURO 2024: Dušan Vlahović i Vanja Bogdanović - Ljubavna priča!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>