Svet

Region

Kultni film Richarda Gere-a dobija remake: On će zameniti slavnog glumca!

Pripremite se za novi pogled na kultnu dramu "Oficir i džentlemen", jer uskoro stiže njegov remake!

Kultni film Richarda Gere-a dobija remake: On će zameniti slavnog glumca! Foto: YouTube printscreen/ RottenTrailers



Paramount Pictures radi na obnovi filma iz 1982. godine koji je osvojio srca publike i kritičara. U novom izdanju, glavnu ulogu Zacka Mayoa, koju je u originalu tumačio Richard Gere, igraće Miles Teller, dok još nije odlučeno ko će preuzeti ikoničnu žensku ulogu koju je ranije tumačila Debra Winger.

Pročitajte još: Obožavali ste Nindža kornjače, ali da li ste znali koji naš glumac je pozajmio glas Donatelu?

Prema izveštaju Varietyja, Paramount je angažovao Temple Hill za produkciju, s najnovijim scenarijem koji je napisala Dana Fox, a originalni scenario pripada Mattu Johnsonu.

Radnja filma prati mladića Zacka Maya, koji se upisuje u školu američkog mornaričkog zrakoplovstva. Svojim karakterom često dolazi u sukob sa svojim nadređenima, posebno s narednikom Emilem Foleyem (kojeg je u originalu tumačio Louis Gossett Jr.).

Sve se menja kada Zack upozna Paulu, radnicu iz fabrike koja sanja o begu iz svog okruženja.



Originalni film je bio izuzetno uspešan na blagajnama i osvojio je šest nominacija za Oscara, od kojih je osvojio dva, uključujući nagradu za najbolju pesmu i za najboljeg sporednog glumca. 

Interesantno je da je Oscar za najboljeg sporednog glumca pripao Louisu Gossettu Jr., čime je postao prvi Afroamerikanac koji je osvojio ovu prestižnu nagradu.

Pročitajte još: Kate Winslet otkrila tajnu kultne scene iz filma Titanic: Nije sve baš tako!
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>