Svet

Region

Gordon Ramsay doživeo tešku biciklističku nesreću: Da nisam nosio kacigu, ne bih bio ovde!

Poznati kuvar Gordon Ramsay  podelio je video sa svojim pratiocima na Instagramu, otkrivši kako je doživeo ozbiljnu nesreću dok je vozio bicikl u Konektikatu. Remzi je pokazao velike modrice na torzu i poručio svim očevima važnost nošenja kacige.

Gordon Ramsay doživeo tešku biciklističku nesreću: Da nisam nosio kacigu, ne bih bio ovde! Foto: Printscreen Youtube/Gordon Ramsay



Gordon Ramsay, poznati kulinarski šef, doživeo je tešku biciklističku nesreću. Pogledajte video u kojem pokazuje svoje povrede i saznajte zašto je nošenje kacige ključno za sigurnost.



Poznati kulinarski šef Gordon Ramsay podelio je na Instagramu video u kojem je ispričao kako je imao ozbiljnu nesreću dok je vozio bicikl u Konektikatu.

Na snimku je pokazao svoje povrede, podigao je kuvarsku kecelju i otkrio velike ljubičaste modrice na torzu. "Bliži se Dan očeva i imam važnu poruku za sve očeve... Nosite kacigu!" naglasio je, dodajući da se oseća dobro i da nije zadobio teže povrede, iako mu je telo prekriveno modricama, zbog čega izgleda "kao ljubičasti krompir".








Na kraju je zahvalio osoblju bolnice koje ga je zbrinulo i izrazio sreću što je nosio kacigu. "Da nisam nosio kacigu, iskreno, ne bih sada bio ovde," zaključio je Ramsay.

Možda vas interesuje:
Savršene palačinke! Gordon Remzi je na ovom receptu radio decenijama!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>