Region

Svet

Marija Šerifović se iznervirala tokom koncerta u Cirihu: Vas četvorica ste toliko nevaspitani! (VIDEO)

Proteklog vikenda, Marija Šerifović je održala nezaboravan koncert u Cirihu, ali je tokom nastupa došlo do neprijatnog incidenta koji je privukao pažnju publike i medija.

Marija Šerifović se iznervirala tokom koncerta u Cirihu: Vas četvorica ste toliko nevaspitani! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Dok je držala svoj emotivan govor između pesama, pevačica je bila primorana da prekine svoje izlaganje zbog četvorice mladića koji su je kontinuirano prekidali i ometali.

Pročitajte još: Marija Šerifović priredila nezaboravno veče u Cirihu: Publiku bacila u trans! (FOTO)​

"Vas četvorica ste toliko nevaspitani, da je to pakao. Neviđeno ste nevaspitani, ja to moram da vam kažem, praštajte. Stvarno ste nevaspitani. Ako razumete, ako ne razumete, prevedite im. Uh, što sam se iznervirala, bih im mater sad. Ali hajde, nema veze, mladi su. Ne dao mi Bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Sad vam praštam, drugi put neću," oštro je prokomentarisala Marija.

Ovaj incident je izazvao burne reakcije među publikom, dok su neki podržavali pevačicu zbog njenog otvorenog izražavanja, drugi su osudili ponašanje mladića.

Snimak ovog događaja brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a brojni fanovi su izrazili podršku Mariji za hrabrost i iskrenost koju je pokazala.

Pogledajte kako je izgledalo ovaj nezaboravan trenutak na koncertu u Cirihu u videu ispod.

@tanjasrdjevic @Marija Serifovic 🩷👏🏻 #marijaserifovic #serifovic #dolaziljubav #drugacija #buditedobro #zürich #foryou ♬ Originalton - Tanja Srdjevic 🌹
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>