TV Show

Parovi

Ivana Đorđević proživela strašan događaj: Rekli su mi da će se svi ubiti unutra!

Ivana Đorđević (45) iz Čikaga, takmičarka u šou programu "Nikad nije kasno", šokirala je javnost pričom o stresnim situacijama na poslu i emotivnim izazovima u privatnom životu. Pored sjajnog nastupa u polufinalu, Ivana je otkrila detalje svojih svakodnevnih borbi, uključujući trenutak kada je u zatvoru morala da rešava problem nestanka struje kako bi sprečila tragediju.

Ivana Đorđević proživela strašan događaj: Rekli su mi da će se svi ubiti unutra! Foto: Printscreen Youtube/Nikad nije kasno



Ivana Đorđević (45) iz Čikaga, takmičarka u šou programu "Nikad nije kasno", impresionirala je žiri emotivnim nastupom u polufinalu i obećala da će stići do finala.

Pored muzičkog talenta, Ivana se suočava sa izuzetno stresnim situacijama na poslu, koji nije povezan sa muzikom.

Pevanje mora biti opušteno, dolaziti iz srca i prirodno se odvijati. Naša je dužnost da zabavimo publiku. Ako smo nervozni ili neraspoloženi, to se prenosi na njih - objašnjava Ivana. Ivana radi kao elektroinženjer na odgovornoj poziciji u Ilinoisu, gde se suočava sa izazovima koje je teško zamisliti.

Posao je izuzetno stresan, posebno kada nestane struje na aerodromu, a ja moram da rešim problem. Jednom prilikom u zatvoru je nestala struja i rekli su mi da će se svi ubiti ako ne vratim električnu energiju. U poređenju s tim, takmičenje je za mene potpuna razonoda - ispričala je Ivana.


Možda vas interesuje:
Šok u emisiji Nikad nije kasno: Diskvalifikacija zbog prevare - Žika Jakšić odlučio pred finale!


Ivana i žiri - Ivana Đorđević sa članovima žirija tokom emisije
Foto: Printscreen Youtube/Nikad nije kasno


Ivana uživa podršku svoje velike porodice, koja je bodri tokom takmičenja u šou programu "Nikad nije kasno".

Imamo četvoro dece i svi se mnogo volimo. Dvoje dece su iz prvog braka mog supruga, jedno je moje, a imamo i zajedničku ćerku - rekla je Ivana, dodajući da su oduševljeni njenim uspehom i da planiraju da je prate u Srbiju ako se plasira dalje.

Oni su oduševljeni i ako se plasiram dalje, trebali bi da dođu sa mnom ovog leta u Srbiju - rekla je za Grand.

Pročitajte još:
Zlatan Ibrahimović o privatnom životu: Veliko srce, ali ograničen pristup!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>