Region

Svet

Zorana Mićanović progovorila o MC Stojanu: Veliki je narcis!

Pevačica Zorana Mićanović je nedavno okončala vezu sa reperom MC Stojanom, koji je stariji od nje dve decenije.

Zorana Mićanović progovorila o MC Stojanu: Veliki je narcis! Foto: Instagram printscreen/mcstojan



Ova mlada zvezda srpske muzičke scene gostovala je u podkastu "Bunker" kod Lune Đogani, dok je još uvek bila u vezi sa pomenutim pevačem.

"Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje" - rekla je Zorana u podkastu i nastavila:




"Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako kad pričamo nešto, on ovako stavi ruke preko lica, postidi se. Iako ima toliko godina - stidi se. Izbegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama. A treća... Za sada nisam uvidela neke mane, reći ću ti kada ih uvidim" - dodala je mlada pevačica, koja je nedavno zbog lošeg zdravstvenog stanja otkazala nastupe.

Iako se spekulisalo da je pala u depresiju zbog raskida sa MC Stojanom, Zorana je za Blic otkrila da joj je organizam potpuno iscrpljen.

"Otkazala sam nastupe zbog zdravstvenog problema, nisam pala u depresiju, osećam se odlično. U proteklih pet meseci sam skroro svaki dan imala nastupe. Svi jako dobro znaju da sam i pre dve nedelje prosavila 19. rođendan i da sam od provog dana bila uključena u tu organizaciju i sve to je dovelo da pada imuniteta i zamora sa glasom. Doktor me je posavetovao da otkažem nasutpe i da mirujem radi svog zdravlja"- kaže za "Blic" Zorana Mićanović.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>