Region

Svet

Eva Ras otkriva emotivne trenutke: Mislila sam da sam ubila muža zbog lošeg kupusa!

Poznata glumica Eva Ras, nedavno je prisustvovala promociji pesme "More" Ivane Jordan, gde je otkrila emotivne detalje iz svog života, uključujući osećaj krivice zbog smrti supruga.

 Eva Ras otkriva emotivne trenutke: Mislila sam da sam ubila muža zbog lošeg kupusa! Foto: Printscreen Youtube/Balkan Info





Eva Ras otvoreno priča o svom životu, ljubavi prema pokojnom suprugu i krivici koju je osećala zbog njegove smrti. Saznajte više o njenom iskustvu i zanimljivostima sa promocije pesme Ivane Jordan.



Eva Ras, poznata glumica, prisustvovala je promociji pesme "More" Ivane Jordan, gde se pojavila u spotu zajedno sa glumcem Milenkom Pavlovim. Tokom događaja, Eva je podelila nekoliko zanimljivih priča s novinarima, uključujući i detalje o poklonu koji je donela Ivani.

Ovo mi je sedmi spot. Pre sam radila i sa Mirom Škorić, bilo je divno, zajedno sa Nadom Blam. Za ovaj spot sam dobila honorar. Donela sam Ivani poklon. Da nisam dobila novac, ne bih to uradila. Ja koristim samo Šanel torbe, pa sam joj poklonila jednu od mojih. Moraće da je otvori i vidi da sam je koristila, ali te torbe su opet u modi, posebno one koje liče na cegere, a ova baš takva. Velika je, nije mala - ispričala je Eva, naglašavajući da je sve torbe sama kupila i otkrivajući koji poklon joj je najdraži.

Najveći poklon mi je bio Ras. Bog mi ga je poslao, toliko dugo ga nema, a ja ga još uvek ne mogu zaboraviti - rekla je Eva o svom pokojnom suprugu Radomiru Steviću Rasu, poznatom slikaru koji je preminuo 1982. godine.


Možda vas interesuje:
Dragana Mirković iznenadila sve čestitkom za Anastasiju Ražnatović!



Eva Ras i Milenko Pavlov u spotu
Foto: Printscreen Youtube/Ivana Jordan Channel


Eva je takođe spomenula da uskoro objavljuje roman i objasnila je šta je za nju ljubav.

Ljubav je kad sam kuvala kupus, a on bi dolazio i jeo. Kad bih razmeštala krevet, on bi legao sa mnom. Kad bih uzdahnula, on bi se zabrinuo. Kad bih se nasmejala, i on bi se smejao sa mnom, jer je voleo sve što sam ja. Nisam bila dobra kuvarica, ali on je ipak jeo - pričala je Eva.

Jedan novinar se našalio da je njen suprug "ćutao i jeo i ostao živ", na šta se Eva nasmejala i rekla:

Nije ostao živ. Imao je 50 godina. Dugo sam se krivila za njegovu smrt, mislila sam da je umro mlad zbog mene, ali lekari su me uveravali da kupus ne može izazvati infarkt. Osećala sam se krivom jer sam i ja jela taj kupus i znam da nije bio dobar - priznala je Eva.

Eva Ras svojim pričama još jednom pokazuje koliko su emotivne i životne priče važne za razumevanje ljudske prirode i ljubavi. Njene ispovesti inspiracija su mnogima i podsećaju nas na vrednosti istinske ljubavi i podrške.

Podelite ovu priču sa prijateljima i saznajte više o životnim pričama poznatih ličnosti na našem sajtu


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>