Region

Svet

Isplivale šokantne tajne estrade: Djani tri dana bez prestanka vuče crte, ona krade bakšiš!

Acko Nezirović otkriva intrige sa estrade, govoreći o pevačima, porocima i bakšišu, te otkriva šokantne detalje o Đaniju i Nadi Topčagić.

Isplivale šokantne tajne estrade: Djani tri dana bez prestanka vuče crte, ona krade bakšiš! Foto: Printscreen Youtube/Grand Magazin



Nezirović otkriva šokantne tajne srpske estrade, uključujući priče o Đaniju, Nadi Topčagić i krađi bakšiša. Pročitajte više o intrigama sa estrade!

Isplivale šokantne tajne estrade -  Đani tri dana bez prestanka vuče crte, ona krade bakšiš

Acko Nezirović, poznat kao jedan od najvećih tezgaroša po Evropi, otkrio je intrigantne detalje iz sveta estrade. U razgovoru za "Svet" otvoreno je govorio o svojim kolegama, porocima i bakšišu.

Pevač Acko Nezirović se osvrnuo na svoje iskustvo s drogom i kako su ga poroci pratili tokom karijere:


Pročitajte još:
Istine i prevare: Skandali naše javne scene otkrivaju dublje slojeve brakova!


Đani nastupa na sceni, pevajući i držeći mikrofon.
Foto: Printscreen Youtube/Blic



Pre deset godina probao sam drogu i shvatio da nije loše. Svi pevači koji tvrde da nisu probali, lažu. Uvek sam se trudio da budem umeren, nisam pravio ekscese, ali kasnije sam shvatio da taj kokain nije vredan - priznao je Acko i dodao:

Jednom sam sa Nadom Topčagić pevao za Novu godinu u Beču. Ona voli da pije, a muž Zlaja joj ne dozvoljava. Idemo po sali i pevamo, a gosti samo kite. Nada pije tuđe piće sa svakog stola, šta dohvati ona popije. I samo viče: "Ajmo, rukice gore, nogice gore". Mrtva pijana, a njen muž Zlatko ljut na mene što joj nisam zabranio. Kao da mogu da joj branim. Muzičari mi sve vreme govore: "Pazi da ne ukrade bakšiš", jer je to stalno radila. Tada je samo Nada pila, a sada su pevačice gore od pevača. Bio sam nedavno kod Katarine Grujić na slavi, ona je popila flašu za pola sata - rekao je Acko Nezirović.



Nada Topčagić peva na sceni, držeći mikrofon i podižući ruke.
Foto: Printscreen Youtube/Zvezde Granda Specijal


Što se tiče bakšiša, koji se tada slivao u njegove džepove, Acko je otkrio koga od kolega smatra "najnepoštenijim", a koga "najizdržljivijim":

Manje je onih poštenih, a onih što kradu ima koliko hoćeš. Mirko Kodić je bio poznat po krađi bakšiša, znao je da ga uzme a da niko ne primeti. Đani je izmislio krađu bakšiša, on je silne pare uzeo jer ništa ne deli. Nas dvojica smo umeli da zaspimo za stolom na svadbama, Đani je nenormalno izdržljiv. Može tri dana bez prestanka da jede, pije i vuče crte. On je jedna pozitivna budala i mnogo dobar lik. Lud je kao struja - tvrdi Acko Nezirović za "Svet".

Možda vas interesuje:
Vesna Zmijanac: Ljubavni skandali i njena turbulentna veza sa Željkom Rstićem!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>