Region

Svet

Tajna uspeha Dare Bubamare: Kako je od siromaštva stigla do luksuza!

Dara Bubamara, danas poznata po svom luksuznom stilu života, prošla je kroz težak put do zvezda. Otkrijte kako je, uz nesebičnu podršku svoje porodice, prebrodila finansijske poteškoće i ostvarila blistavu muzičku karijeru.

Tajna uspeha Dare Bubamare: Kako je od siromaštva stigla do luksuza! Foto: Printscreen Youtube/Vostcast




Otkrijte neverovatnu priču Dare Bubamare, koja je uz pomoć porodice prebrodila finansijske poteškoće i ostvarila blistavu muzičku karijeru. Saznajte kako je postala zvezda.


Pevačica Dara Bubamara danas uživa u luksuzu, ali njen put do zvezda nije bio nimalo lak. Ova poznata pevačica je prošla kroz klasičnu priču "od trnja do zvezda". Njena majka je pozajmljivala novac kako bi Daru slala na audicije u Beograd, podržavajući njen san da postane muzička zvezda.



Dara Bubamara u mladosti
Foto: Printscreen Youtube/Hitovi BS



Dara je ispričala da je njena majka šila odeću i pozajmljivala garderobu od Darinih drugarica kako bi imala šta da obuče za nastupe, a zatim bi sve vraćala, uključujući i pozajmljeni novac.

Još kao dete bila sam puna energije, a moj talenat za pevanje prva je prepoznala učiteljica. Kada su roditelji videli da privlačim pažnju gde god da se pojavim, postalo im je jasno da ću se baviti muzikom. Kao mala, pevala sam pesme Lepe Brene, koja mi je bila idol, i sanjala o karijeri poput njene – ispričala je Dara u emisiji „Iz profila“ na Grandu.

Možda vas interesuje:
Dara Bubamara prokomentarisala skandalozan snimak svog maloletnog sina Koste!


Dara Bubamara u luksuznoj odeći na nastupu
Foto: Printscreen Youtube/Fantastic Show



Naglasila je da njene roditelje finansijske poteškoće nisu sprečile da joj pomognu da ostvari svoje snove.

Za pozajmice roditelja saznala sam kasnije. Naravno da mi nisu pričali o tome dok sam bila dete, njihova je uloga bila da mi pomognu na svaki mogući način. Kada sam počela da se probijam na estradi, nisu rekli: „Nemamo novca, ne možeš da pevaš“, već su me stalno gurali napred. Majka je bila u velikim dugovima, ali sve se na kraju isplatilo – priznala je pevačica Dara Bubamara.

Pročitajte još:
Ima leka i za Radojku! Dari Bubamari zbog bahatosti odnet auto!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>