Region

Svet

Region

Premijera U mojoj glavi 2: Jelena Djoković pozajmila glas liku u filmu! FOTO)

Beograd je sinoć bio domaćin svečane premijere Diznijeve animacije „U mojoj glavi 2“, koja je održana pred prepunom salom bioskopa Cineplexx Ušće. Ovaj dugoočekivani nastavak sada je zvanično dostupan u svim bioskopima.

Premijera U mojoj glavi 2: Jelena Djoković pozajmila glas liku u filmu! FOTO) Foto: Promo



Crveni tepih bio je prepun zvezda koje su učestvovale u sinhronizaciji filma. Među njima su se istakle Hristina Popović, koja je pozajmila glas majci glavne junakinje Rajli, i Vladimir Nićiforović, koji je ponovo interpretirao emociju Strah, kao i u prvom delu filma.

Po prvi put u sinhronizaciji animiranog filma, glas Paule je pozajmila Jelena Djoković. Pred objektivima foto-reportera našli su se i muzičar Marko Kon, koji je oživeo lik policajca, Iva Lorens u ulozi emocije Smor, te Srđan Čolić Moby kao Bes.


Foto: Promo

Gala večeri prisustvovale su i brojne druge zvanice, uključujući glumicu Ninu Janković, pevača Marka Luisa i glumca Nemanja Oliverića.

Animacija „U mojoj glavi 2“ već je prepoznata kao jedan od najpoučnijih crtanih filmova nove generacije. Nakon uspeha prvog dela, koji je osvojio prestižne nagrade poput Oskara, BAFTA-e i Zlatnog globusa, Pixar i Disney studio su se posvetili nastavku ove uzbudljive i emotivne priče. Nov scenario reditelja Kelsija Mana predstavlja Rajli kao nešto stariju devojčicu, sa novim emocijama koje se pojavljuju u njenoj glavi.


Foto: Promo

Disney i Pixar ponovo istražuju um tinejdžerke Rajli. Glasovi u njenoj glavi poznaju je veoma dobro, ali promene su neizbežne baš kada se glavni štab počne neočekivano rušiti, praveći prostor za nove emocije. Dosadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji su uspešno upravljali njenim emocijama, sada se suočavaju sa Anksioznošću, ali ona nije sama. Tu su i Zavist, Stid, kao i emotivno stanje Smor.

Zbog čega je Roger Federer rsplakao Novaka Djokovića, pročitajte OVDE

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>