Region

Svet

Goca Tržan o porodici: Veliko bogatstvo je imati zdrave roditelje!

Goca Tržan je nedavno podržala svoju dugogodišnju prijateljicu Vesnu Dedić na glamuroznoj promociji njenog novog romana "Boli pesme kraj".

Goca Tržan o porodici: Veliko bogatstvo je imati zdrave roditelje! Foto: YouTube printscreen/K1 TV



Tokom događaja, Goca je pred predstavnicima medija iznela svoje duboke impresije o književnosti Vesne Dedić, ističući kako knjige ove spisateljice autentično oslikavaju živote običnih ljudi.

Kada je reč o pisanju autobiografije, Goca je skromno odbila ideju, izjavivši: "Nemam tako visoko mišljenje o sebi. Svako ima zanimljivu životnu priču koja može biti inspiracija za dobar film ili knjigu, ali ja sebe ne smatram toliko posebnom da bih zaslužila autobiografiju. Možda bih mogla da napišem neki horor!"

Goca nije sklona suzama u teškim situacijama, već se trudi da hrabro rešava probleme. Međutim, kada je u pitanju sreća njene ćerke, Lena, situacija je drugačija. Goca je otvoreno podelila kako je bila ganuta kada je Lena na njenom koncertu iznenada izašla na binu da joj uruči cveće za rođendan.

"Moja ćerka ne voli da se slika, jako je privatna, pa me je zaista iznenadilo kada je izašla na kraju koncerta da mi donese cveće. Bilo mi je toliko drago što je bila tako srećna, jer joj je taj dan bio rođendan. Jedva sam otpevala pesmu, stajala mi je knedla u grlu. Nisam imala pojma da ću pesmu 'Po mome srcu hodaj' posvetiti njoj. Mislim da je to emotivna balada o fatalnoj ljubavi, ali najfatalnija i najlepša ljubav je ona koju roditelji trebaju da imaju prema svojoj deci", ističe Goca, naglašavajući koliko je vezana za svoju porodicu.



Osim porodične ljubavi prema Leni, Goca je istakla svoju bliskost sa roditeljima, koji žive skromno i normalno.

"Mojim roditeljima je 70 i 72 godine i presrećna sam što su zdravi i mogli su da prisustvuju mom koncertu. To je pravo bogatstvo imati žive i zdrave roditelje. Neka mi žive još dugo, biću veoma srećna", zaključila je Goca Tržan.

Kako je Roger Federe rasplakao Novaka Djokovića, pročitajte OVDE

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>