Region

Svet

Sergej Ćetković umalo rasplakao Vesnu Dedić: Ona je žena lavica!

Na glamuroznoj promociji svog najnovijeg romana "Boli pesme kraj", spisateljica i voditeljka Vesna Dedić okupila je na jednom mestu brojne poznate ličnosti. 

Sergej Ćetković umalo rasplakao Vesnu Dedić: Ona je žena lavica! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Među njima su bili i njeni dugogodišnji prijatelji, a istakao se Vesnin jako dobar prijatelj, pevač Sergej Ćerković koji je emotivno govorio o njihovom druženju.

"Vidim je kao radosnu ženu, ženu lavicu. Ja joj kažem da je žena vuk. Žena koja je u životu mnogo postigla sa svojih 10 prstiju, i dalje čistog obraza, vedra, uvek nasmejana, uvek otvorena za sve" - rekao je on za "Prvi red" na promociji i dodao:



"Draga Vesna. želim ti puno uspeha u daljem radu, da ti ne fali inspiracija, samo piši, piši, piši... Voli te Sergej" - dodao je pevač.

Vesna niije mogla da sakrije ponos i sreću zbog reči svog prijatelja:

"Hvala Sergeju, ja bih se sad rasplakala, naravno da mi zbali što Sergej to kaže. Delimo neke privatne trenutke mnogo godina, jedno drugom smo podrška. On zna kako je izgledao moj život. Volim Sergeja i njegovu surugu Kristinu, nisu samo to kada me treba stisnuti i ohrabriti, već i kad treba da se proslavi"- odgovorila mu je Vesna.

Pročitajte još: ​Roger Federer rasplakao Novaka Djokovića, a onda i sam briznuo u plač! (VIDEO)


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>