Region

Svet

Zašto je Veljko Ražnatović promenio ime sinu: Odluka doneta nakon posete manastiru!

Veljko Ražnatović nedavno je postao otac po treći put, a njegovo iznenadno rešenje da promeni ime sinu u Isaija, umesto planiranog Ilijan, ima poseban razlog povezan sa posetom manastiru i igumanom Isaijom.

Zašto je Veljko Ražnatović promenio ime sinu: Odluka doneta nakon posete manastiru! Foto: Printscreen Youtube/Hype tv




Saznajte zašto je Veljko Ražnatović promenio ime sinu u Isaija nakon posete manastiru. Otkrivamo poseban razlog i povezanost sa igumanom Isaijom.



Veljko Ražnatović, sin poznate pevačice Cece Ražnatović, nedavno je po treći put postao otac. Njegova supruga Bogdana rodila je sina kojem su dali ime Isaija. Ova odluka je iznenadila mnoge jer je Veljko prethodno najavio da će dečak nositi ime Ilijan. Međutim, u poslednjem trenutku, Veljko je promenio odluku, a razlog za to je duboko povezan sa njegovom prošlošću i posetom manastiru Ilinje.


Manastir Ilinje u Šabačkoj eparhiji
Foto: Printscreen Youtube/Bakan Trip


Veljko je odlučio da ime Isaija da svom sinu kao znak poštovanja prema ocu Isaiji, igumanu manastira Ilinje iz Šabačke eparhije. Pre desetak godina, Veljko je proveo nekoliko meseci u ovom manastiru, gde je pomagao u svakodnevnim poslovima, postio i molio se. Tokom tog vremena, Veljko se posebno zbližio sa igumanom Isaijom, koji mu je pružio nesebičnu podršku i savete. Ovo iskustvo ostavilo je dubok utisak na Veljka, zbog čega je odlučio da svom sinu da ime po ovom cenjenom monahu.



Možda vas interesuje:
Ceca Ražnatović objavila prvu fotografiju sina i unuka!


Veljko Ražnatović sa psima iz odgajivačnice u Titelu
Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs


Boraveći u manastiru blizu Bogatića, Veljko je zavoleo životinje, posebno pse. Otac Isaija je poznat po velikom azilu za napuštene životinje koji je osnovao u Ilinju, što je inspirisalo Veljka da nekoliko godina kasnije u Titelu napravi odgajivačnicu pasa i sam udomi nekoliko napuštenih životinja.

Ovim gestom, Veljko Ražnatović je želeo da iskaže svoju zahvalnost i poštovanje prema igumanu Isaiji za sve što je učinio za njega tokom tih meseci provedenih u manastiru, kao i da simbolično poveže svog sina sa ovim važnim periodom svog života.

Možda vas interesuje:
Ceca o ćerki: Rekla sam joj ti si Anastasija Ražnatović nisi Ceca!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>