Region

Svet

Sin Zlate Petrović šokirao javnost izjavom: Tata me vodio na animir dame!

Sina Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje retko viđamo u javnosti, ali kada se pojavi, Jovan Pejić ne ostavlja ravnodušnim. Nedavno je odlučio da otkrije neke neobične detalje iz njihovog porodičnog života.

Sin Zlate Petrović šokirao javnost izjavom:  Tata me vodio na animir dame! Foto: Instagram printscreen/pejicjovan



Jedno od tih iznenađujućih otkrića dogodilo se na društvenoj mreži TikTok, gde je Jovan priznao da ga je otac vodio da upozna animirane dame. Iako je ovaj video brzo postao viralan, Jovan je kasnije odlučio da ga ukloni, verovatno zbog prevelike pažnje koju je izazvao.

Podsetimo se, Jovan je sin poznate pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje. Iako se ne bavi javnim poslom, često se pojavljuje na raznim događajima.



Jovan je otvoreno pričao o tome kako ga nikada nije smetalo što je rođen vantelesnom oplodnjom. U jednoj emisiji je istakao da je dete iz epruvete i da se time ne stidi.

Za njega je najvažniju ulogu u detinjstvu imala baka, jer su mu roditelji često bili odsutni zbog poslovnih obaveza. Ime je dobio po svojoj krsnoj slavi, Svetom Jovanu.

Interesantno je i to što je Jovan otkrio da je folk zvezda Ceca Ražnatović pomogla njegovoj mami Zlati Petrović da zatrudni s njim. Zlata je dugo imala problema s trudnoćom, ali je zahvaljujući savetima i preporukama Cece pronašla doktora koji joj je omogućio da ostane u drugom stanju. Jovan je zahvalan na tom savetu, i ponosno ističe svoj neobičan početak života.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>