Region

Svet

Sale Tropiko se srušio u tržnom centru: Hitna pomoć brzo reagovala, pevač u bolnici!

Pevač Tropiko benda, Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, iznenada se srušio u tržnom centru zbog čega je hitna pomoć odmah reagovala. Sale je zadržan u Urgentnom centru gde će biti podvrgnut dodatnim analizama kako bi se utvrdio uzrok njegovog zdravstvenog stanja. 

Sale Tropiko se srušio u tržnom centru: Hitna pomoć brzo reagovala, pevač u bolnici! Foto: Printscreen Youtube/Grand Online





Pevač Tropiko benda, Aleksandar Cvetković, završio je u bolnici nakon što mu je iznenada pozlilo u jednom tržnom centru. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i prevezla ga u Urgentni centar.

Kako saznajemo, Sale je zadržan na dodatnim analizama kako bi se utvrdio uzrok njegove vrtoglavice i nesvesti. Njegov menadžer, Boško Janković, izjavio je da je pevač poslednjih dana bio pod velikim stresom zbog brojnih putovanja, nastupa i privatnih obaveza, što je verovatno dovelo do kolapsa organizma.


Aleksandar Cvetković iz Tropiko benda
Foto: Printscreen Youtube/Hype



"Sale je bio preforsiran brojnim putovanjima, nastupima i privatnim obavezama, zbog čega ga je današnja temperatura verovatno dovela do kolapsa organizma. Ukoliko bude duže zadržan u bolnici, bićemo prinuđeni da otkažemo zakazane događaje narednih dana uz veliko izvinjenje," izjavio je Janković.

Podsetimo, Tropiko bend je nedavno objavio novi album, a Aleksandar Cvetković je u petak veče bio specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>