Region

Svet

Marko Miljković objavio fotografiju sudije: Evo šta je rekao o privođenju!

Marko Miljković se oglasio nakon privođenja zbog sukoba sa komšijama. Saznajte šta je rekao o sudiji i zašto odbija da iznosi detalje dok traje slučaj.

Marko Miljković objavio fotografiju sudije: Evo šta je rekao o privođenju! Foto: Printscreen Youtube/Sikter TV




Miljković je otkrio detalje o privođenju i sukobu sa komšijama. Pogledajte njegovu poruku sudiji i saznajte zašto ne iznosi detalje o slučaju dok traje postupak.



Marko Miljković nedavno je bio priveden zbog sukoba sa komšijama, provodeći 48 sati u policijskoj stanici.

Miljković je optužio komšiju da mu baca pomije na terasu, što je dovelo do toga da on uzvrati gađajući komšijsku terasu jajima. Zbog toga je završio u policiji. Nedavno je Marko otkrio da je njegova žalba na krajnju odluku odbijena, i zahvalio se Trećem osnovnom sudu.

Na svom Instagram profilu, Miljković je objavio fotografiju sudije koji mu je pretio sa šest meseci zatvora. - Srećeš tako sudiju svakih mesec dana koji ti je dao šest meseci zatvora na pravdi Boga, a slučaj mu na prvom ročištu Apelacionog suda pao. I to je neka vrsta karme - napisao je Marko.


Možda vas interesuje.
Veliko slavlje u porodici Dragane Mirković: Rođendan ćerke Manueli donosi radost!



Screenshot Markove objave na Instagramu


 

Odbio da govori o detaljima dok traje slučaj


Marko je nedavno na svom YouTube kanalu pokušao da objasni pratiocima šta se dogodilo u incidentu sa komšijom, ali je odbio da iznosi detalje dok slučaj još traje.

Moja dužnost je da vam se svima obratim, s obzirom da sam pokrenuo celu ovu priču, celu ovu hajku i ceo ovaj haos. Stoga mi je dužnost da vam kažem šta se, u stvari, dešava. Sa druge strane, ne mogu ništa da vam kažem. Kad bih vam rekao polovično, koliko bih mogao da vam kažem, ne bih ugrozio slučaj. Kada bih vam rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. Iz tog razloga sam ja odlučio da vam ne kažem ništa - zaključio je tada Marko.

Možda vas interesuje:
Najtačniji nedeljni horoskop!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>