Elita 7

Parovi

ELITA 7: Aneli Ahmić ne može da gleda Janjuša - Odvratan mi je! (VIDEO)

U rijalitiju ELIITA 7, Aneli Ahmić doživela je histeričan napad zbog svog dečka Marka Janjuševića Janjuša sa kojim čeka dete.

ELITA 7: Aneli Ahmić ne može da gleda Janjuša - Odvratan mi je! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Aneli se u Eliti, požalila svojoj drugarici Sladji i otkrila joj da nakon završetka rijaliitija od nje i Janjuša nema ništa.

"Juče je bilo to da kad je Ivana ustala i podigla me, rekao da ću krv pišati i da neće biti dobro. On se uvek ljuti što mu okrenem leđa i neću odnose. On se ponaša kao dete i sve mora da bude po njegovom" -rekla je Aneli
.
"To je sve zato što niste imali se*s" -rekla je Slađa.

"Nemoj mi govoriti o se*su , muka mi je da slušam o tome" -rekla je Aneli.

"Dobro, moramo da ustanovimo srž problema" -rekla je Slađa.

"Evo sad sedi sa Urošem kod bazena i ako zna da ne mogu očima da ga gledam. Odvratan mi je kao čovek i sve sam povezala u glavi kakva je osoba, ništa me ne vara osećaj za njega, ja u suštini znam kakav je on ali me guši što ga toliko volim" -rekla je Aneli.

"Ja kapiram da ste se vređali dok nisi bila trudna, jel moguće da si u drugom stanju i da te ne pita kako si. Jel tebi to normalno?" -pitala je Slađa.

"Pa naravno ja sam mislila da će doći do kreveta bar danas. On se naljuti na mene, meni je bitno radi porodice da vide promene kod njega ali ja izgleda lažem samu sebe" -rekla je Aneli.

"Ti ne možeš da budeš nesrećna i da trpiš neke stvari. Ti ipak nosiš njegovo dete i to je velika stvar, ti kao da si izgubila razum ne znam šta se dešava sa tobom" -
rekla je Slađa.

Pogledajte video razgovora:

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>