Ostalo

Sme�no

Povratak srpskih klubova u Evroligu: Da li će Crvena zvezda i Partizan prihvatiti pozivnicu?

Srpski timovi će imati priliku da se ponovo takmiče u Evroligi, ali uz cenu od milion evra po klubu. Ovo je već treća godina zaredom da su Crvena zvezda i Partizan pozvani da se takmiče protiv najboljih evropskih klubova.

Povratak srpskih klubova u Evroligu: Da li će Crvena zvezda i Partizan prihvatiti pozivnicu? Foto: Kreirano uz pomoć Copilot-a





Srpski klubovi dobili su pozivnice za učešće u Evroligi, prenosi "MeridianSport" ali hoće li prihvatiti uslov od milion evra po klubu? Odluka je na Crvenoj zvezdi i Partizanu.



Srpski klubovi imaju priliku da se vrate u Evroligu, ali po cenu od milion evra po timu. Ova vest potvrđuje da su Crvena zvezda i Partizan dobili specijalne pozivnice za učešće u elitnom evropskom takmičenju. 


Iako je suma prilično visoka - 750.000 evra za pozivnicu i dodatnih 250.000 evra za pokrivanje troškova sudija - čini se da ova cifra ne predstavlja preveliko opterećenje za ova dva kluba. Očekuje se da će odluka biti brzo doneta, jer srpski klubovi imaju samo nekoliko dana da potvrde svoje učešće. 



Pozivnice za učešće u Evroligi za srpske košarkaške klubove
Foto: Printscreen Youtube/Arena Sport



Crvena zvezda ima prednost zbog osvajanja regionalne lige, dok je Partizan takođe visoko rangiran među timovima koji traže mesto u narednoj sezoni Evrolige. Očekuje se da će odluka o učesnicima biti doneta na sastanku borda Evrolige.

Možda vas interesuje:
Endi Rodik savetuje Novaku Djokoviću: Ne žuri s povratkom na teren!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>