Region

Svet

Pevačica Sara Reljić otkazuje nastup zbog zdravstvenih problema!

Sara Reljić, popularna pevačica, obratila se svojim pratiocima na Instagramu, otkrivši da je zbog lošeg zdravstvenog stanja prinuđena da odloži nastup. Nakon teške saobraćajne nesreće, Sara prolazi kroz težak period oporavka.

Pevačica Sara Reljić otkazuje nastup zbog zdravstvenih problema! Foto: Printscreen Youtube/Nova.rs




Pevačica Sara Reljić obratila se fanovima na Instagramu zbog lošeg zdravstvenog stanja, što je prouzrokovalo odlaganje njenog nastupa. Saznajte više o njenom oporavku nakon teške saobraćajne nesreće.


Sara Reljić, poznata pevačica, podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu da je zbog ozbiljnih zdravstvenih problema bila prinuđena da pomeri svoj nastup na kasniji datum. Ona se izvinila svojim fanovima i zamolila za razumevanje, naglašavajući da je situacija nepredviđena.

"Dragi moji, zbog mog lošeg zdravstvenog stanja, moram da pomerim nastup za drugi datum. Molim vas za razumevanje, niko nije očekivao ovako nešto do malopre," napisala je Sara na svom Instagram storiju.




Sara Reljić - Instagram objava- zdravlje
Foto: Printscreen Instagram/sara _reljic.1




Sara Reljić je nedavno preživela tešku saobraćajnu nesreću koja je ostavila vidljive posledice na njenom telu i automobilu. Uprkos svemu, Sara je zahvalna što je preživela tu traumatičnu situaciju i što se uspešno oporavlja.

Ova nesreća dodatno je otežala njeno zdravstveno stanje, što je dovelo do trenutnih problema koji su je naterali da odloži svoje profesionalne obaveze. Sara, poznata po svojoj energiji i posvećenosti, teško je donela odluku o odlaganju nastupa, ali njeni fanovi su pružili podršku, nadajući se njenom brzom oporavku.

Možda vas interesuje:
Ko je suprug pobednice Zvezda Granda: Šejla Zonić otkriva najveću podršku svog uspeha!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>