Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda 2024 finale: Djula Drini na scenu izašla u bokserskoj opremi i napravila haos na sceni! (FOTO)

U finalu Zvezde Granda 2024, pod rednim brojem 12, nastupila je Djula Drini, koja je sve prisutne ostavila bez daha svojim spektakularnim scenskim nastupom.

Zvezde Granda 2024 finale: Djula Drini na scenu izašla u bokserskoj opremi i napravila haos na sceni! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Djula je na scenu izašla u bokserskoj opremi, što je izazvalo pravi haos na sceni i oduševljenje publike.

Nastup Djule Drini - Iznenađenje večeri

Djula Drini je u finalu Zvezde Granda, izvela pesmu Šemse Suljaković "Ni soli, ni hleba", ali je njen scenski nastup bio ono što će se dugo pamtiti. U bokserskoj opremi, sa rukavicama i kapuljačom, Đula je donela potpuno novu energiju i dinamiku na scenu, kombinujući muziku i dramatiku na jedinstven način.

Publika u transu

Publika je reagovala sa ogromnim oduševljenjem, a Đula je pokazala zašto je jedna od najzapaženijih učesnica ove sezone. Njena hrabrost da se pojavi u neobičnom kostimu i energija kojom je izvela pesmu, stvorili su trenutak koji se neće zaboraviti.



Foto: Printscreen RTV Pink

Ne propustite da pogledate fotografije Đule Drini iz finala Zvezde Granda 2024 i uživate u njenom nezaboravnom nastupu i jedinstvenom stajlingu.


Foto: Printscreen RTV Pink

Djula Drini je definitivno unela svežinu i inovaciju u finale Zvezde Granda, a njen nastup će se još dugo prepričavati. Njen stajling i energija pokazali su da je spremna na sve kako bi osvojila publiku i žiri.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>