Region

Svet

Miilena Ćeranić oštro o Lepoj Breni i Saši Popoviću: Dva zla!

Milena Ćeranić, progovorila je o svom učešću u Zvezdama Granda, ali i tadašnjoj saradnji sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom, za koje smatra da su se ogrešili o nju.

Miilena Ćeranić oštro o Lepoj Breni i Saši Popoviću: Dva zla! Foto: Instagram printscreen/milenaceranic



Pevačica ističe da su njih dvoje pogrešili kada je ona u pitanju i smatra da su je tokom vremena provedenom u Grandu, uglavnom sabotirali.

- Nije sad važno, niti bitno šta se sve dešavalo po sredi, ali je važno da su pokazali još tada svoje pravo lice. Oni me nisu voleli, bilo je svašta oko mojih nastupa, ko meni zakazuje tezge, ko ne. Zahvaljujući koje ja radim ili ne, ali je sve to sada iza nas. Ne zanima me da se bilo kome pravdam - izjavila je Milena za Republiku i dodala:



- Nisam ja sad ne znam kolika zvezda, ima mnogo većih od mene. Možda da sam nekima ušla uz dlaku verovatno bih bolje prošla. Postoji jedna stvar, a to je da ljudi ne vole previše kad si iskren. Ja sam uvek bila takva, nisam puštala da bilo ko pljuje po meni, tako da sam uvek bila trn u oku. Ne mogu da kažem da se kajem, naprotiv. Oni su se poneli kao dva zla prema meni, nemam drugo objašnjenje, ali opet kažem. Postupci svakog od nas govore o nama samima - zaključila je mlada pevačica za Republiku.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>