Region

Svet

Zlatan Ibrahimović otkriva mudrost koja dira srca roditelja: Kad kažem da sam Bog, ne šalim se!

Gostujući kod Pirsa Morgana, Zlatan Ibrahimović je podelio niz pametnih misli, ali jedna rečenica je posebno izdvojena. Njegova izjava o samopouzdanju i vrednosti ličnosti postala je viralna. Pogledajmo šta je još legendarni fudbaler otkrio tokom intervjua.

Zlatan Ibrahimović otkriva mudrost koja dira srca roditelja: Kad kažem da sam Bog, ne šalim se! Foto: Printscreen Youtube/Razor



Zlatan Ibrahimović je izrekao jednu rečenicu koja je dirnula mnoge roditelje širom sveta. Dok je gostovao kod Pirsa Morgana, Zlatan je izneo mnogo mudrih misli, ali jedna se posebno istakla i postala masovno citirana. Smatraju ga jednim od najsamouverenijih ljudi na svetu, a rečenica koja je to potvrdila glasi: "Kad kažem da sam Bog, ne šalim se." Ova izjava jasno pokazuje njegovu samouverenost i svest o sopstvenoj vrednosti.

Ibrahimović je takođe istakao da je svestan svojih nedostataka, ali da sebe smatra savršenim i da je bitno verovati u sebe. Uz to, u intervjuu je podelio svoje misli o odnosu sa ocem, koji je takođe imao veliki uticaj na njegov karakter. On ističe da su on i otac veoma slični po egu, što često dovodi do sukoba među njima:

"Kada se on bori protiv mene, on se bori protiv sebe - to je ono što ne razume."

"Sa ocem je isto kao i uvek, nisam bilizak sa njim kao sa majkom, jer smo obojica veliki egoisti. On me je napravio ovakvim kakav sam danas." - dodaje Ibrahimović.



Zlatan Ibrahimović - Piers Morgan
Foto: Printscreen Youtube/Piers Morgan


Osim ove izjave, Ibrahimović je tokom intervjua izneo mnoge druge mudre misli, kao što su: "Novac nije sreća, sreća je u momentu", "Budi autentičan", i "Lav se ne poredi sa ljudima". Njegove reči odišu samopouzdanjem i dubokim razmišljanjem o životu i uspehu.

Zaključujući, Ibrahimović je ostavio snažan utisak svojim izjavama tokom intervjua, pokazujući svoju jedinstvenu perspektivu i samopouzdanje koje ga je dovelo do statusa legende u svetu sporta.

Možda vas interesuje:
Mirjana Karanović oduševljena fotografijom Milana Marića: Wow!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>