Region

Svet

Istine i prevare: Skandali naše javne scene otkrivaju dublje slojeve brakova!

Neke naše javne ličnosti poznate su po skandalima i burnim ljubavnim pričama. Otvoreno su govorili o tome da su bili prevareni, ali i da su sami varali svoje partnere.

Istine i prevare: Skandali naše javne scene otkrivaju dublje slojeve brakova! Foto: Kreirano uz pomoć Copilot-a



Ipak, mnogi od njih su odlučili da sačuvaju brakove i prevaziđu neverstva.


Otkrijte neispričane priče o skandalima i prevarama javnih ličnosti, uključujući Željka Samardžića, Mileta Kitića, Đanija, Acu Lukasa i Kebu, dok se suočavaju s izazovima brakova i neverstva.


Afera Željka Samardžića mesecima je bila glavna tema tabloida, a sada je pevač javno priznao da su neki od tih natpisa istiniti. Kada se vest o preljubi Željka Samardžića proširila regionom, mnogi su mislili da je reč o laži ili medijskoj igri. Mesecima su se širile priče da je Samardžić veliki zavodnik, da nema premca u osvajanju žena, i da, uprkos ljubavi prema svojoj supruzi Maji, voli da se udvara drugim, atraktivnim damama. Sam pevač je priznao da nije mogao da odoli šarmu nekih žena, potvrđujući da su neki od novinskih natpisa o njegovoj preljubi istiniti.

Maja i ja smo decenijama zajedno, uživamo u našem braku, iako nam nije uvek bilo lako. Bilo je nevera, ali naš brak je, zahvaljujući ljubavi i razumevanju, izdržao sve izazove - rekao je Samardžić, svrstavajući se među javne ličnosti koje su imale hrabrosti da priznaju preljubu, uprkos riziku da to ugrozi njihov brak. Kako bi umanjio negativne posledice, dodao je:
Iz 45 godina dugog braka sa Majom, Željko ima tri ćerke i četvoro unučića - Luku, Aleksu, Ninu i Anđeliju, koju je nedavno rodila njegova ćerka Minja.

Preljuba Željka Samardžića je samo jedan od događaja koji je obeležio njegov boemski život, ali svakako ne najsvetlija tačka.



Željko Samardžić prevara u braku
Foto: Printscreen Youtube/RTS TV Lica



Pevač Radiša Trajković Đani je jednom prilikom pričao o prevari:


"Slađu sam upoznao u Prištini, dugo se mi znamo. Jeste, Slađa se bavila pevanjem. Pre neko veče je Jana komentarisala kako je Slađa pevala, da su se svi okretali za njom. Ja nikad u životu nisam sumnjao u Slađu, najviše je volim, da nije nje ko zna gde bi bio, žena je stub kuće. Kad se Miloš rodio, dođu mi drugovi, a ona vidi sve, muškarci misle da su svi drugovi i braća, a žena je sve u pravu. U svakom braku ima trzavica, ali Slađa i ja, nikad se nije desilo da dan jedan ne pričamo. Bilo, prošlo. Bilo je, ne ponovilo se. Kajem se, naravno da se kajem, ali pijana glava, šta ćeš. Nije mi bilo svejedno. Zvao sam Miloša da me spašava. Ne ponovilo se, ne varajte svoje žene. Svako bi poželeo da ima takvu ženu", rekao je Đani.



Radiša Trajković Đani- prevara brak
Foto: Printscreen Youtube/Blic


Mile Kitić je u jednoj emisiji demantovao navode o razvodu i prvi put govorio o "slobodi" i varanju u braku.

Pevač je kasnije ponovo pričao za medije o svom odnosu sa suprugom Martom Savić i otkrio šta ga je privuklo kod nje. "Marta me je osvojila svojim ponašanjem. Bila je mirna i tiha, i pomislio sam da je takva žena vredna braka. Uvek je imala razumevanja za mene i na taj način me je osvojila. Ona je moj vetar u leđa i održava mi karijeru", rekao je Mile, a zatim se osvrnuo na tvrdnje o njihovom "otvorenom" braku:

"Ako imamo potrebu za tim, zašto da ne, ali samo nemoj preda mnom. Nikada je nisam pitao o tome. Ona radi šta hoće, i ja takođe", bio je iskren pevač.


Možda vas interesuje:
Rada Manojlović: Za mene je mrtav - iskrena ispovest o bivšoj ljubavi!


Mile Kitić estrada brak prevara
Foto: Printscreen Youtube/Hype


Aca Lukas je podelio detalje o braku sa Natašom i vezi sa Ksenijom Pajčin. "Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko pitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju, pitajući se 'Kako je ova uspela, a ja ništa'", napisao je Lukas, prenosi "Informer". Pevač je naglasio da je medijska slika o Kseniji bila netačna, posebno tvrdnje o njenoj navodnoj poročnosti. Istakao je da je Ksenija bila veoma lepa, zdrava i da je svakodnevno trenirala, a priče o narkoticima su potpuna laž.

S obzirom na to da je Aca Lukas u tom periodu bio u braku, od Ksenije je tražio samo jedno. "Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne govori novinarima o našoj vezi i to je poštovala. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno nego da budemo na naslovnim stranama", objasnio je Lukas. Osvrnuo se i na trenutak kada je njegova supruga saznala za njihovu vezu: "Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji, nabrajajući šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza', čuo sam kolegu i na brzinu poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, shvatio sam da možda nisam poslao poruku na pravi broj. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci su bile samo psovke, u drugoj kletve, a u trećoj kombinacija psovki i kletvi".





Aca Lukas brak prevara neverstvo
Foto: Printscreen Youtube/Hype


Dragan Kojić Keba je godinama negirao postojanje vanbračnog deteta, ali je nakon višegodišnje borbe priznao istinu. Ljiljana Jevremović je tvrdila da je pevač otac njene ćerke Ine, ali Keba je to demantovao i slučaj je završio pred sudom u Strazburu. Iako nije uspeo da dokaže suprotno, Keba je plaćao propisanu pomoć nakon potvrde očinstva.

Čak ni nakon priznanja očinstva, Keba nije pokazao interesovanje za zbližavanje sa svojom vanbračnom ćerkom. Kada je Ljiljana zatražila veću alimentaciju, Keba je okončao brak sa Oljom i preneo imovinu na suprugu. Navodno su nastavili da žive zajedno, iako su se razveli 2013. godine.


Dragan Kojić Keba - brak - prevara
Foto: Printscreen Youtube/Hype


Keba je na Instagramu obeležio 40 godina braka sa Oljom, ističući dugovečnost njihove veze uprkos teškoćama. Dokazao je da ljubav između njih ostaje jaka, dok su njihov sin Igor i bivša snaha Severina Vučković prošli kroz razvod.

Ove priče, iako često pune skandala, istovremeno naglašavaju važnost otvorenog razgovora i podrške u održavanju zdravih i dugotrajnih partnerskih odnosa.

Možda vas interesuje:
Leonardo DiCaprio izrazio negativne emocije prema Srbiji: Iskustvo Helene Babić!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>