Region

Svet

Katarina Lazić se porađa krajem oktobra, Marina Gagić otkrila reakciju sina Alekseja!

Supruga Darka Lazića, Katarina, očekuje da se porodi krajem oktobra. Darkova bivša verenica, Marina Gagić, s kojom pevač ima sina Alekseja, otkrila je kako je Aleksej reagovao na vest da će dobiti sestru.

Katarina Lazić se porađa krajem oktobra, Marina Gagić otkrila reakciju sina Alekseja! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf




Supruga Darka Lazića, Katarina, očekuje bebu krajem oktobra. Marina Gagić otkriva kako je njihov sin Aleksej reagovao na vest o sestri. Saznajte više o odnosima među porodicama.


Pre Marine, Darko je bio u braku sa Anom Sević, s kojom ima ćerku Lorenu. Danas je pevač izmirio sve nesuglasice i posvećen je svojoj deci. "Aleksej je još mali i ne može da pokaže prave emocije, ali verujem da mu je drago. I treba da mu bude drago, to je ipak sestra, treba da joj se raduje i da sutra provodi vreme sa njom," rekla je Marina.

Na rođendanskoj žurki koleginice Aleksandre Mladenović, Darko je izjavio da je "dobar sa svim svojim bivšim ženama," a Marina je potvrdila njegove reči. "Neka naš odnos ostane ovakav kakav jeste sada. Za sada smo u normalnim i dobrim odnosima i tako će ostati sve dok su obe strane za tu opciju. Bitno je da komunikacija bude korektna zbog deteta. Ništa više od toga. Sada viđa dete redovno i sve je najnormalnije," rekla je Marina za Informer.



Možda vas interesuje:
Rada Manojlović: Za mene je mrtav - iskrena ispovest o bivšoj ljubavi!


Darko Lazić i Katarina Lazić
Foto: Printscreen Youtube/Hype



Prošle godine, Darko je pozvao Marinu i Alekseja na njegovo venčanje sa Katarinom dan pred svadbu, za razliku od Ane koja je dobila pozivnicu unapred. Evo kako je Marina to prokomentarisala: "Nisam bila pozvana, što je normalno, ne bih ni išla. Moraju da se znaju neke granice. To je Anina stvar i neću da se mešam, svima želim sve najbolje i neću ništa loše da komentarišem."

Možda vas interesuje:
Tanja Savić udaje se za 11 godina mlađeg pilota Mukija: Gala svadba za 1.000 zvanica!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>