Svet

Region

Lady Gaga se oglasila nakon navoda o trudnoći! (VIDEO)

Nakon što su fotografije Lady Gage (38) izazvale lavinu spekulacija o mogućoj trudnoći, pevačica je rešila da stavi tačku na sve glasine. Širom društvenih mreža, fanovi su raspravljali o fotografijama na kojima se mogla primetiti mala izbočina na trbuhu pevačice, dok je nosila usku haljinu na venčanju svoje sestre.

Lady Gaga se oglasila nakon navoda o trudnoći! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Enterteiment tonight



Ipak, Lady Gaga je odlučno negirala sve te tvrdnje.

U svojoj nedavnoj objavi na TikToku, Lady Gaga je jasno poručila svojim pratiocima da nije trudna, već da je jednostavno emotivno iscrpljena i da je to izazvalo neke nesporazume.

Uz stihove Tejlor Svift, pevačica je kroz šalu demantovala sve glasine i istakla da je spremna da se posveti svojoj karijeri i projektima koje ima u planu.

Pored demantovanja trudnoće, Ledi Gaga je iskoristila priliku da pozove svojih 9,3 miliona pratilaca na TikToku da glasaju u nekoj od njenih interaktivnih anketa. Ovo je samo još jedan način na koji pevačica aktivno uključuje svoju publiku u svoje aktivnosti i odluke.

Iako je ova vest mogla razočarati mnoge fanove koji su već počeli čestitati Lady Gagi na navodnoj trudnoći, činjenica je da pevačica već duže vreme ističe svoju želju da jednog dana postane majka. U intervjuima i člancima, ona je otvoreno delila svoje emocije i osećaje o majčinstvu i budućnosti sa svojim partnerom Majklom Polanskim (46), sa kojim je u vezi već četiri godine.


@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

Na kraju, iako su fanovi ostali bez novosti o Lady Gagine trudnoći, ostaje nada da će pevačica ostvariti svoj san o postati majka u budućnosti, kada za to bude spremna.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>