Zvezde Granda

Parovi

Šejla Zonić pred finale Zvezde Granda za Svet Plus o najizazovnijim trenucima, Ceci, ali i favoritu za pobednika!

U subotu, 8. juna, održaće se veliko finale takmičenja Zvezde Granda, kada ćemo dobiti i novog pobednika, a jedan od glavnih favorita je upravo talentovana pevačica Šejla Zonić.

Šejla Zonić pred finale Zvezde Granda za Svet Plus o najizazovnijim trenucima, Ceci, ali i favoritu za pobednika! Foto: YouTube printscreen/Zvezde Granda



Šejla, pred samo finale takmičenja Zvezde Granda, za portal Svet Plus otkriva kako se oseća pred završnicu takmičenja, ko su njeni favoriti, kakva je Ceca Ražnatović kao mentor, ali i šta od nje možemo očekivati u subotu.

 Koji je bio najizazovniji trenutak tokom vašeg učešća u "Zvezdama Granda" i kako se osećate nakon prolaska u finale?

"Najizazovniji trenutak kroz takmičenje je definitivno bio taj kada moram da obučem nešto u čemu se ne osećam ugodno i što ne umem da iznesem. Nažalost nisam bila uvek u situaciji da mogu da biram svoje odevne kombinacije i da se obučem onako kako zamislim. Uvek je to bio neki izlazak iz zone udobnosti što se često odražavalo na moje pojedine scenske nastupe, ali najvažnije je da sam pokazala ono glavno; svoj muzički talent, znanje, zvanje i iskustvo. Zahvaljujući tome sam došla u finale i osećam se ponosno".



Kakva je Ceca Ražnatović kao mentor? Šta očekujete od finala i kako se pripremate za taj poseban nastup?

"Ceca je kao mentor zaista odlična! Uvek je tu za nas kandidate i zajedno sa nama pažljivo bira pesme i bodri nas na svaki način. Noć finala će biti noć puna iznenađenja i neizvesnosti, tako da me malo plaši bilo šta da očekujem. Za finale se pripremam zajedno sa mentorkom i svojim bjuti timom".

Kako mislite da će vam učešće u "Zvezdama Granda" uticati na vašu buduću karijeru?

"Učešće u takmičenju za “Zvezde Granda” je već od prve emisije ostavilo veliki uticaj, koji mi je doneo ogromnu popularnost, ne samo u regionu nego i šire. “Zvezde Granda” prati milionski auditorijum, širom sveta, a na meni je sada kako ću to da iskoristim, tako da očekivanja imam isključivo od sebe same".

 Da li imate svog favorita u Zevzdama Granda i ko je, ako možete da nam kažete?

"Daću sebi za pravo da ne budem skromna, s tim što ću reći da sam svoj najveći favorit" - kaže Šejla kroz osmeh i dodaje: 

"Divim se sebi, svom radu, upornosti i disciplini. Izuzetno sebe cenim. Mnogi bi na mom mestu odavno odustali, znog raznih okolnosti i stereotipa okoline, ali kod mene takva opcija nikad nije postojala za bilo šta u životu. Uvek sam živela svoje snove, iskreno i nesebično bodrila i pomagala one kojima je u trenutku bila potrebna pomoć, da svoje snove ostvare. Ljubav je veća kada se deli" - zaključila je finalistkinja Zvezde Granda za naš portal.

Veliko finale takmičenje Zvezde Granda je na programu 8. juna od 21h na televiiziji Pink.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>