Region

Svet

Sanja Đorđević: Razlog za oticanje i njena borba sa virusom!

Pevačica Sanja Đorđević otkrila je razlog svog promenjenog izgleda, odgovarajući na spekulacije o svom zdravlju i komentare o oticanju lica. Saznajte više o njenoj borbi sa virusom i procesu oporavka.

Sanja Đorđević: Razlog za oticanje i njena borba sa virusom! Foto: Printscreen Youtube/K1/Blic




Pevačica Sanja Đorđević privukla je veliku pažnju javnosti zbog svog trenutnog izgleda, što je izazvalo mnoge spekulacije. Mnogi su se pitali zašto je "sva otečena", a Sanja je sada otkrila pravi razlog za domaće medije.

Sanja je objasnila da je dobila mononukleozu i Epštajn-Barov virus, zbog čega je šest meseci bila prikovana za krevet. Lekari su joj zabranili rad i fizičku aktivnost, ali ona nije ozbiljno shvatila simptome u početku. Nastavila je sa nastupima, što je dodatno pogoršalo njeno stanje.

„Imala sam ozbiljan virus koji obično dobijaju deca putem poljupca ili prljave čaše. Nisam znala koliko je ozbiljno i nastavila sam da radim. Na poslednjem nastupu u decembru, shvatila sam koliko je situacija ozbiljna kada nisam mogla da izdržim“, ispričala je Sanja.

Zbog virusa, njene žlezde su otekle, lice joj se izobličilo, a izgubila je i snagu. Pet meseci je provela kod kuće, tokom kojih se ugojila i izgubila donje zube zbog pada imuniteta. Morala je da se podvrgne operaciji, što je dodatno izazvalo oticanje.

Sanja je odgovorila na komentare da je oticanje rezultat estetskih zahvata: „Pet godina nisam stavljala filere i botoks. Bila sam bolesna, i sada se oporavljam. Izgledam drugačije zbog virusa, a ne zbog estetskih intervencija. Radim koncerte i polako se vraćam u formu, ali treba vremena da otok prođe.“



Sanja Đoršević oticanje virus
Foto: Printscreen Youtube/Toxic Television



Pevačica je apelovala na svoje fanove da budu pažljivi i izbegavaju pijenje iz čaša na javnim mestima: „Pijte iz flaša na slamčicu kako biste se zaštitili. Virus može izazvati ozbiljne zdravstvene probleme, kao što je to bio slučaj kod mene.“

 

Šta se desilo sa Sanjom Đorđević? Pevačica otečena u licu, ljudi šokirani


Nedavno pojavljivanje Sanje Đorđević u jednoj emisiji izazvalo je šok među gledaocima zbog njenog promenjenog izgleda. Fotografije koje su se pojavile potvrdile su spekulacije o njenom zdravlju.

Sanja Đorđević je otvoreno podelila svoju borbu sa virusom i pozvala sve da budu pažljivi i vode računa o svom zdravlju. Uprkos teškom periodu, ona je nastavila da nastupa i vraća se svom uobičajenom ritmu.

Možda vas interesuje:
Rada Manojlović: Za mene je mrtav - iskrena ispovest o bivšoj ljubavi!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>