Style

Ljubav

Ana Ivanović zablistala u žutoj haljini: Savršen stajling koji pleni elegancijom! (FOTO)

Bivša teniserka Ana Ivanović ponovo je privukla pažnju svojim besprekornim osećajem za stil.  Ana je objavila fotografiju na kojoj je zablistala u prelepoj žutoj haljini, koja je savršeno istakla njen ten i figuru.

Ana Ivanović zablistala u žutoj haljini: Savršen stajling koji pleni elegancijom! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/anaivanovic



Haljina, jednostavnog kroja ali elegantnog dizajna, istakla je Aninu prirodnu lepotu i ženstvenost. Da bi upotpunila ovaj osvežavajući izgled, Ana je uparila haljinu sa žutim sandalama koje su dodale dozu sofisticiranosti i elegancije njenom stajlingu.

Uz to, odabrala je svetloljubičastu torbicu koja je savršeno dala kontrast žutom tonu haljine i sandala, dodajući dašak moderne suptilnosti i hrabrosti.

Ova kombinacija boja pokazuje Aninu hrabrost u eksperimentisanju sa modom, kao i njen savršeni osećaj za boje.

Ana Ivanović je još jednom pokazala da, pored toga što je bila vrhunska sportistkinja, ima i besprekoran modni ukus koji oduševljava njene fanove i modne kritičare.



Njen stajling je pravi primer kako se jednostavnost može kombinovati sa jarkim bojama za postizanje zapanjujućeg i elegantnog izgleda.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>