Region

Svet

Milena Ćeranić: Ostavljam kad prestanem da volim!

Pevačica Milena Ćeranić retko priča o svom privatnom životu, ali nedavno je otvoreno govorila o svom pristupu vezama i ljubavi.

Milena Ćeranić: Ostavljam kad prestanem da volim! Foto: Instagram printscreen/milenaceranic



U jednoj izjavi, otkrila je da isključivo ostavlja kada prestane da voli.

"Ostavljam kada prestanem da volim. Tu nema mesta patnji, patim dok sam u vezi. Baš jako patim, jer sam ja neko ko voli pažnju i kome ne trebaju skupi pokloni i gluposti. Volim muško pored sebe i kada nije tako onda jako patim. Iskrena sam veoma u partnerskom odnosu, čak mislim da i oni sami ne veruju koliko sam iskrena, pa tek onda kada odem, poveruju u to" - rekla je Milena Ćeranić pred predstavnicima medija.

Ova iskrena izjava pevačice odražava njenu autentičnost i duboku emotivnu prirodu. Milena Ćeranić je poznata po tome što se uvek trudi da bude iskrena, kako u muzici, tako i u privatnom životu. Njena rečenica o patnji unutar veze, ali ne i nakon nje, odražava njenu snagu i odlučnost da ostane verna sebi i svojim osećanjima.



Njeni fanovi cene ovu njenu osobinu i često ističu koliko je inspirativna njena posvećenost iskrenosti, kako na sceni, tako i van nje. Milena nastavlja da osvaja srca svojom muzikalnošću i iskrenošću, što je čini jednom od omiljenih pevačica na domaćoj sceni

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>