Region

Svet

Boriša Simanić: Opet bih igrao za reprezentaciju, čak i po cenu drugog bubrega!

Naš košarkaški reprezentativac, Boriša Simanić, trenutno se oporavlja od teške povrede koju je zadobio tokom Svetskog prvenstva u Manili. Udarac koji je primio bio je toliko ozbiljan da mu je odstranjen jedan bubreg. I pored ove ozbiljne povrede, Boriša pokazuje izuzetnu hrabrost i odlučnost da se vrati na teren.

Boriša Simanić: Opet bih igrao za reprezentaciju, čak i po cenu drugog bubrega! Foto: YouTube printscreen/RTS



U nedavnom gostovanju u jednom podkastu, Simanić je bez oklevanja izjavio da bi se ponovo odazvao pozivu da igra za reprezentaciju:

"Ja bih se sada opet odazvao, pa neka dobijem udarac i u drugi bubreg, nema veze. Reprezentacija je vrh svega" - rekao je Boriša, ističući svoju nepokolebljivu ljubav prema igri i nacionalnom timu.

Ova izjava ne samo da pokazuje Borišinu strast prema košarci, već i njegovu duboku posvećenost reprezentaciji, što ga čini pravim uzorom za mlade sportiste. Njegov oporavak je u toku, a cela nacija mu drži palčeve za brz povratak na teren i nastavak uspešne karijere.

@mamba_magazin ustati pa reci Borisa Simanic #viral #foryou #fyp ♬ original sound - NBA Magazin

Borišina hrabrost i posvećenost inspiracija su mnogima, a njegov povratak na teren s nestrpljenjem iščekuju navijači i saigrači. Svaki korak ka oporavku je korak bliže ka njegovom cilju - ponovnom oblačenju dresa reprezentacije i nastavku borbe na košarkaškom terenu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>