Elita 7

Parovi

Marko Janjušević Janjuš očekuje dete sa Aneli Ahmić: Ena šokirana!

Marko Janjušević Janjuš otkrio da očekuje dete sa Aneli Ahmić u rijalitiju "Elita". Njegova supruga Ena Janjušević je šokirana i brine za ćerku Krunu. Saznajte više o ovoj dramatičnoj priči.

Marko Janjušević Janjuš očekuje dete sa Aneli Ahmić: Ena šokirana! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs




Marko Janjušević Janjuš, poznata ličnost iz rijalitija "Elita", otkrio je sinoć da očekuje dete sa Aneli Ahmić. Njegova supruga, Ena, još uvek se nije zvanično oglasila, ali izvori bliski njoj kažu da je šokirana ovom vešću.

 

Ena Janjušević šokirana vestima o novoj trudnoći


Izvor blizak Eni tvrdi da je ona frapirana i nije očekivala ovakvu vest. Ipak, slična situacija se desila i sa Majom Marinković, ali ona je na kraju odlučila da ne zadrži dete. Sa Aneli je situacija očigledno ozbiljnija, pa će Janjuš sada morati da se brine i o njoj i o bebi. Ena je navodno izjavila: "Neka mu je sa srećom, ali Aneli nije žena za njega", prenosi Blic.



Ena Janjušević šokirana
Foto: Printscreen Youtube/Evica

 

Ena brine za ćerku Krunu


Ena je očajna jer ne može da zaštiti njihovu ćerku Krunu od svih tih skandala. Iako većinu vremena provode zajedno u prirodi i ne pale TV kod kuće, svesna je da će devojčica kad-tad saznati šta se dešava, jer će joj deca u školi preneti.
 

Ena nastavila dalje sa novim partnerom


Prema rečima izvora, Ena je posle brojnih skandala nastavila svoj život dalje i već dugo ima emotivnog partnera. Novi partner brine o maloj Kruni kao da je njegova sopstvena ćerka i veoma je posvećen. Ena je zaslužila nekoga ko će je ceniti i voleti, a Janjuš to očigledno nije znao da uradi.

 

Aneli Ahmić potvrdila trudnoću u rijalitiju "Elita"


Podsetimo, Aneli Ahmić je sinoć u rijalitiju "Elita" uradila test na trudnoću, koji je bio pozitivan.

Najnovije vesti iz sveta poznatih

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>