Region

Svet

Dragana Mirković o Lepoj Breni: Ona i dalje drži čas, žena je legenda!

Dragana Mirković je proteklog vikenda održala spektakularan koncert u Ulcinju, a nakon nastupa, u jednom intervjuu, otkrila je svoje emocije, ali i mišljenje o starijim kolegama.

Dragana Mirković o Lepoj Breni: Ona i dalje drži čas, žena je legenda! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Koncert Dragane Mirkković u Ulcinju je trajao preko tri sata, a popularna pevačica ističe da je oduševljena publikom koja je sa njom pevala od prve do poslednje pesme.

"Prezadovoljna sam jer sam ovde videla neke ljude koje jako dugo nisam videla. Publika je bila vrlo šarolika, došli su sa svih strana. Bilo mi je drugačije i slatko," rekla je Dragana i objasnila kako joj posle tri sata pevanja nije teško da se slika sa fanovima:

"Bez obzira koliko sam umorna ili mi nije dobro, maksimalno ispoštujem publiku. Prate me tolike godine, uvek su tu gde sam ja. Zaslužuju apsolutno da im ispunjavam želje i mislim da se to negde vidi," rekla je Dragana, a onda prvi put javno otkrila zašto voli klubove.




"Volim koncerte, ali jako poštujem klubove, zato što sve dok imam toliko poziva i publike u klubove, to znači da me mladi jako vole. Zato su klubovi jako bitni za nas."

Dragana se osvrnula i na izjavu Lepe Brene koja je nedavno rekla da ona i dalje "drži čas".

"Ja mislim da ona i dalje drži čas. Legende ne treba zaboravljati. Jako poštujem starije kolege od sebe, nebitno koliko. Zna se ko je Lepa Brena i zna se da je ona stvarno legenda i da je imala karijeru u Jugoslaviji kakvu samo možete da maštate. Ona i Zdravko Čolić." - zaključila je Dragana. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>