Ostalo

Sme�no

Daniil Medvedev: Novak Djoković je prvi na listi za večeru (VIDEO)

Roland Garros je jedan od najomiljenijih Grand Slam turnira među teniserima, ali ovogodišnji turnir nije išao po planu za Daniila Medvedeva. Iako je važio za jednog od glavnih favorita za ulazak u finale, Medvedev je neočekivano izgubio u četvrtom kolu od Aleksa de Minora rezultatom 3:1.

Daniil Medvedev: Novak Djoković je prvi na listi za večeru (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/RolandGarros



Iskreni odgovori nakon meča

Nakon završetka meča, Medvedev je odgovarao na pitanja novinara, a jedno od najzanimljivijih pitanja bilo je s kim bi voleo da ode na večeru od tenisera. Medvedev je na ovo pitanje odgovorio iskreno i bez zadrške.

"Rekao bih Novak. Želim iskrenu konverzaciju gde mogu da ga pitam razna pitanja, a oni mene isto. Imamo privatnost, nema kamera i možemo da pričamo iskreno. Rekao bih pod broj jedan Novak, drugi Džonmekenro, dobar je za priču i treći je Kafelniikov," rekao je Medvedev.

Poštovanje prema Đokoviću

Njegov odgovor pokazuje koliko ceni Novaka Đokovića, ne samo kao vrhunskog tenisera, već i kao osobu s kojom bi voleo da provede kvalitetno vreme u neformalnom okruženju.

Prijateljstvo na terenima i van Njih

Ovaj odgovor nije iznenađenje s obzirom na to da su Medvedev i Đoković razvili prijateljski odnos tokom godina provedenih na teniskom terenu, ali i van njega. Medvedevova želja za iskrenom i otvorenom konverzacijom sa Đokovićem osvetljava njegovu potrebu za autentičnim ljudskim kontaktom i razmenom iskustava s jednim od najboljih tenisera svih vremena.


@reketiranje Bila bi to zanimljiva večera... Samo šta bi se desilo posle večere? #novakdjokovic #daniilmedvedev #tennis #rolandgarros ♬ original sound - reketiranje

Otvorenost koja osvaja simpatije

Iako Medvedev nije uspeo da ostvari svoje ciljeve na ovogodišnjem Roland Garrosu, njegova otvorenost i iskrenost u odgovorima na novinarska pitanja osvajaju simpatije ljubitelja tenisa širom sveta.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>