Svet

Region

Neizvesnost u kraljevskoj porodici: Prince Harry i Meghan Markle nastavljaju da privlače pažnju!

Prince Harry i Meghan Markle i dalje izazivaju napetost u kraljevskoj porodici svojim postupcima, a njihovi kontakti s princezama Beatrice i Eugenie izazivaju dodatnu neizvesnost u kraljevskom krugu. 

Neizvesnost u kraljevskoj porodici: Prince Harry i Meghan Markle nastavljaju da privlače pažnju! Foto: Printscreen Youtube/Brit Fam in France




Kako se situacija dalje razvija, zabrinutost raste među starijim članovima porodice, posebno u vezi s mogućim savezom između Harryja i Meghan s jedne strane, i Beatrice i Eugenie s druge strane. Osim toga, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ostaju u bliskom kontaktu s Beatrice i Eugenie nakon preseljenja u Ameriku, dok se Kate, koja se oporavlja od raka, suzdržava od stresnih situacija. Izazovna dinamika unutar kraljevske porodice postaje sve kompleksnija.



Prince Harry i Meghan Markle i dalje izazivaju napetost u kraljevskoj porodici, pokazujući nameru da nastave svoj put.

Princ William i princeza Kate su zabrinuti zbog mogućnosti da se princ Harry i Meghan Markle približe princezi Beatrice i princezi Eugenie, navodi stručnjak.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, nakon što su prvo napustili kraljevsku porodicu, sada su se udaljili od starijih članova nakon izjava koje su dali o svom životu iza zatvorenih vrata palate. Kraljevski biograf Tom Quinn sugerisao je da se ponovo povežu s princezom Beatrice i princezom Eugenie.

Ovo je, prema Quinnovim rečima, izazvalo nelagodnost među princom i princezom od Velsa.

William i Kate su zabrinuti zbog mogućeg saveza između Harryja i Meghan s jedne strane, i Beatrice i Eugenie s druge strane. Oni smatraju da Beatrice i Eugenie osećaju veću povezanost s Harryjem i Meghan nego s ostatkom porodice. Situaciju dodatno pogoršava činjenica da je Kate praktično van scene zbog lečenja od raka - rekao je.



Meghan Markle Susret
Foto: Printscreen Youtube/TRENDING



Kate želi mir, dok Meghan deluje kao da želi preuzeti kontrolu. Stariji članovi kraljevske porodice su zabrinuti da će Harry i Meghan, nakon putovanja po Nigeriji, preuzeti inicijativu, dok će Kate morati ostati u senci.

Takođe se navodi da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ostali u bliskom kontaktu s Beatrice i Eugenie od kada su se preselili u Ameriku.

Iako Harry i Meghan imaju malo simpatija prema princu Andrewu, redovno kontaktiraju Beatrice i Eugenie, koji nisu bili povezani s Meganinim iskustvom u Velikoj Britaniji.

Harry je oduvek bio blizak sa Eugenie, a par je viđen čak i u Americi gde su zajedno gledali Super Bowl 2022. Međutim, što se tiče princeze Kate, njeni prijatelji tvrde da nije spremna za susret s Harryjem i da nije bila u kontaktu. "- Susret s Harryjem je poslednja stvar koju William ili Catherine sada žele ili trebaju. To je fantazija. Ne radi se o izvinjenjima ili o tome ko je šta rekao, radi se o zaštiti njihove porodice. Kate se oporavlja od raka, a izbegava stresne situacije - kaže Kateina prijateljica."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>