Svet

Region

Još jedno dete Angeline Jolie i Brad Pitta se odreklo očekovg prezimena!

Shiloh, 18-godišnja ćerka poznatih glumaca Angeline Jolie i i Brad-a Pitta, odlučila je da se zakonski odrekne prezimena svog oca.

Još jedno dete Angeline Jolie i Brad Pitta se odreklo očekovg prezimena! Foto: YouTube printscreen/Today



Na svoj 18. rođendan, Shiloh je podnela sudski zahtev da izbaci prezime Pitt iz svog imena, što je poslednji u nizu koraka koji pokazuje distancu slavnog glumca i dece. 

Tokom braka, Jolie (48) i Pitt (60) su bili jedan od najmoćnijih holivudskih parova. Njihova romansa je započela na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine. Međutim, veza se pogoršala, a par se razveo 2016. godine.

U godinama nakon razvoda, Pitt-ova deca su se udaljila od njega, uprkos dogovoru o zajedničkom starateljstvu. Poslednja koja je odlučila da se odrekne očevog prezimena je Shiloh, koja je 27. maja, na svoj 18. rođendan, podnela zahtev da izbaci prezime Pitt iz svog imena.



Shiloh nije prva od njihove dece koja je preduzela ovakav korak. Njena mlađa sestra Vivienne (15) koristila je prezime Jolie u mjuziklu "The Outsiders", dok je starija sestra Zahara (19) izbacila prezime Pitt kada se pridružila sestrinstvu "Alpha Kappa Alpha" na Spelman koledžu 2023. godine. Nije poznato da li su Zahara i Vivienne legalno izbacile prezime Pitt.

Angelina Jolie i Brad Pitt imaju šestoro dece: biološku decu Shiloh,  Vivienne  i Nox (15), kao i usvojenu decu Zaharu, Medox-a (22) i Pax-a (20).

Nakon razvoda, njihovi odnosi su postali zategnuti zbog nesuglasica oko zajedničkih poslovnih poduhvata, uključujući prodaju vinarije Chateau Miraval u Francuskoj. 

Pitt je 2022. godine tužio Jolie zbog prodaje polovine vinograda ruskom oligarhu, što je, prema njemu, bilo protiv njihovog dogovora.

Jolie je kasnije podnela tužbu, navodeći da je Pitt postao nasilan prema njoj tokom leta iz Francuske za Kaliforniju 2016. godine. Pit je negirao ove optužbe.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>