Region

Svet

Rada Manojlović: Za mene je mrtav - iskrena ispovest o bivšoj ljubavi!

Pevačica Rada Manojlović otvoreno govori o raskidu sa Milanom Stankovićem i problemima sa bivšim dečkom Momirom Gajićem. Saznajte kako su daljina i neprihvatanje od strane njegove porodice uticali na njen ljubavni život.

Rada Manojlović: Za mene je mrtav - iskrena ispovest o bivšoj ljubavi! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV




Rada Manojlović otkriva detalje o raskidu sa Milanom Stankovićem i problemima sa Momirom Gajićem. Saznajte više o njenom ljubavnom životu i izazovima.



Pevačica Rada Manojlović, poznata po svojim hitovima i upečatljivom glasu, pre nekoliko godina izjavila je da je njen bivši dečko Milan Stanković za nju "mrtav". Na početku svoje karijere u Grandu, Rada je bila u vezi sa Milanom, ali nakon nekoliko godina, njihova ljubav je došla do kraja.

Rada je potom započela vezu sa košarkaškim agentom Momirom Gajićem. Otkrila je da je upravo zbog Momira ostavila Milana, ali tek nakon tri godine zabavljanja, prljav veš iz njihove veze je isplivao na površinu. Momir je nakon raskida izjavio: "Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom."

Na ovo je Rada reagovala rečima: "Sa bivšim dečkom sam raskinula pre pet i po meseci i ne bih mu poklanjala dodatnu pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao bivši dečko Rade Manojlović."

Možda vas interesuje: 
Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



Rada Manojlović
Foto: Printscreen Youtube/Hype TV



Pored problema koje su imali zbog Radine muzičke karijere, daljina je takođe igrala ključnu ulogu u njihovom raskidu. "U vezi je bilo i prelepih trenutaka, ali daljina je učinila svoje. On živi i radi u Americi, a ja u Srbiji. Neko vreme smo uspevali da uskladimo obaveze i viđamo se, ali česta razdvojenost je presudila," objasnila je Rada.

Još jedan razlog za njihove probleme bila je neprihvatanje od strane njegove porodice. Rada je istakla da je njegova sestra nikada nije cenila zbog njenog porekla i profesije. "Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava," otkrila je Rada Manojlović za domaće medije.

Možda vas interesuje:
Mia Borisavljević savetuje Draganu Mirković: Nađi mlađeg muža!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>