Region

Svet

Šako Polumenta otkrio zbog čega je ljut na Dadu: Odakle mu pravo!

Poznati pevač Šako Polumenta otkrio je razloge zbog kojih više nije u dobrim odnosima sa svojim bratancem Dadom Polumentom. Iako su uvek podržavali jedan drugog, kako u privatnom životu tako i tokom muzičke karijere, ovaj put su se stvari zakomplikovale.

Šako Polumenta otkrio zbog čega je ljut na Dadu: Odakle mu pravo! Foto: Instagram printscreen/dadopulumenta



Naime, Šako se veoma naljutio na Dadu, kada je njegov bratanac izneo detalje iz života svog strica koji nisu bili za javnost.
 
"Ja ne znam odakle njemu da on može da priča o mom privatnom životu. Ja nisam pričao o njegovom. Ako me pitate, ja ću uvek reći sve najlepše jer tu stanuje naše pleme i naš život. Jedno celo detinjstvo, rad koji sam ja pokrenuo kroz čitavo detinjstvo da ga dovedem do pozicije na kojoj je sada. Nesvesno je on to rekao, ali on je deo moje porodice i ja sam tu priču zatvorio" - rekao je Šako pred predstavnicima medija. 

Ova izjava otkriva koliko je Šako povređen i zašto je odlučio da prekine kontakt sa Dadom. Iako su mnogi fanovi bili šokirani ovim saznanjem, nadaju se da će dvojica muzičara uspeti da prevaziđu nesuglasice i vrate se na put međusobne podrške.

Pročitajte OVDE šta je Dado Polumenta izjavio za svog strica!

@redtv_network Šako Polumenta nije u dobrim odnosima sa Dadom nakon nekih njegovih komentara na Šakov račun #whatzuuuup #tvojRED ♬ original sound - Red TV
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>