Svet

Region

Courteney Coxs: Iza osmeha Monike - životna drama i očaravajuća snaga!

Upoznajte Courteney Coxs iz "Prijatelja" iz drugačije perspektive - Životna drama, snaga i očaravajuća priča o usponima i padovima slavne glumice.

Courteney Coxs: Iza osmeha Monike - životna drama i očaravajuća snaga! Foto: Printscreen Youtube/Today




Courteney Coxs, poznata po ulozi Monike u seriji "Prijatelji", donosila je smeh milionima ljudi širom sveta, ali iza kulisa se suočavala sa sopstvenim izazovima. Odrastala je u porodici sa razvedenim roditeljima, što je ostavilo dubok trag na nju. 

Nakon kratkog studiranja arhitekture, okrenula se manekenstvu i glumi. Njen uspon počinje nakon pojavljivanja u spotu za pesmu "Dancing in the Dark" Brusa Springstina, što joj je otvorilo vrata Holivuda. Ipak, uprkos uspehu na ekranu, suočavala se sa privatnim borbama, uključujući poteškoće sa začećem i spontane pobačaje.






U ljubavnom životu,Courteney Coxs je imala nekoliko veza, uključujući brak sa Dejvidom Arketom, koji je završio razvodom. Trenutno je u vezi sa Džonijem Mekdejdom iz benda Snow Patrol. Kroz sve izazove, zadržala je posvećenost humanitarnom radu i podršci različitim dobrotvornim organizacijama.

Iako će uskoro proslaviti 60. rođendan, Courteney Coxs i dalje oduševljava svojom vitkom figurom, što održava zdravim načinom života, uključujući redovne vežbe i zdravu ishranu. Međutim, neki je kritikuju zbog preteranog korišćenja estetskih tretmana, tvrdeći da je narušila svoju prirodnu lepotu.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>