Zvezde Granda

Parovi

​Zvezde Granda: Oni su se plasirali u finale takmičenja!

Uzbudljivo polufinalno veče takmičenja Zvezde Granda održano je večeras, 1. juna, u kome se dvadeset kandidata borilo za prolaz u finale.

​Zvezde Granda: Oni su se plasirali u finale takmičenja! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



U večeri punoj napetosti i sjajnih izvođača, žiri je bio suočen s teškim odlukama. Nakon što je 20 kandidata pokazalo svoj talenat, odlučeno je i ko će se od njih, 8. juna od 21h, boriti za prestižnu titulu pobednika.

Samo jedan od preostalih takmičara imaće čast da ponese titulu pobednika ovog poznatog takmičenja, a očekuje se neizvesna borba do samog kraja.

Pre nego što doneo konačnu odluku, Saša Popoović se obratio gledaocima i napravio presedan.

"Svaki od ovih kandidata je prošao 13 kola da bi došao dovde. Siguran sam da svi koji prateZvezde Grandaznaju svakog takmičara jako dobro, i ovo je trenutak odluke. Odluka glasi, neće biti 16 u finalu biće 17. Gde je 17, tu je i 18, a gde je 18 neka svih 20 idu u finale. Kada su toliko izdržali neka gledaoci odluče koga hoće koga neće i ko će biti pobednik. Ja nemam srca nikoga da izbacim jer su svi dobri da svi idu u finale– rekao je Popović,

Ovo su svi finalisti

U finale takmičenja Zvezde Granda plasirali su se: Antonija Čerkez, Petar Krekić, Beta Sudar, Rijad Rahmanović, Melisa Zijadić, Dejan Dačević, Jelena Prole, Stefan Tomić, Đula Drini, Andrijana Petrušovska, Sidik Šabanović, Dino Suljić, Šejla Zonić, Mirza Pandur, Aleksandra Ivanov, Janko Jankov, Julija Petrović, Inel Nukić, Miki Sekulovski i Nikolina Perković.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>