Ostalo

Sme�no

Neobičan trenutak na Roland Garrosu: Neočekivani posetilac izazvao kratkotrajni haos na terenu! (VIDEO)

Na prestižnom teniskom turniru Roland Garros, neočekivani posetilac izazvao je kratkotrajni haos na terenu. 

Neobičan trenutak na Roland Garrosu: Neočekivani posetilac izazvao kratkotrajni haos na terenu! (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/eurosport



Usred napetog meča, između Rusa Danila Medvedeva i Čeha Tomaša Mahača,  golub je uleteo na teren, prekinuvši igru i izazvavši smeh i iznenađenje među igračima i publikom.

Incident se dogodio tokom drugog seta, kada je ptica sletela na šljaku, nesvesna važnosti događaja. Sudija je odmah reagovao, pokušavajući da uhvati goluba i vrati ga na sigurnu udaljenost od igre. Igrači su, uz osmehe, pauzirali meč dok se situacija nije rešila.

Golub je prvo kružio oko mreže, privlačeći pažnju svih prisutnih. Publika je sa zanimanjem pratila svaki pokret sudije, koji je uz pomoć osoblja turnira, naposletku uspeo da uhvati pticu i oslobodi teren.

Ovaj neplanirani događaj doneo je trenutak opuštanja i smeha na Roland Garros, pokazujući da čak i najprestižniji sportski događaji mogu imati svoje neočekivane i zabavne trenutke. 

Nakon što je teren oslobođen neželjenog gosta, meč se nastavio u punom intenzitetu, a igrači su se brzo vratili u fokus, odlučni da pruže svoj najbolji tenis.

Ovaj događaj će se sigurno pamtiti kao jedan od onih neobičnih trenutaka koji dodaju šarm i nepredvidljivost sportskim takmičenjima. 

Pogledajte ovaj trenutak:



Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>