Region

Svet

Obožavali ste ga kao Marka Marušića u seriji Ljubav u zaleđu, a evo kroz kakav je pakao prolazio tokom snimanja!

Filip Juričić osvojio je publiku ulogom fudbalera Marka Marušića u popularnoj seriji "Ljubav u zaleđu". Iako je serija postigla veliki uspeh u regionu, za mladog glumca ovo je bio jedan od najtežih perioda u karijeri.

Obožavali ste ga kao Marka Marušića u seriji Ljubav u zaleđu, a evo kroz kakav je pakao prolazio tokom snimanja! Foto: YouTube printscreen/HRT



U nedavnom intervjuu za emisiju 24sata.hr, Juričić je otkrio kroz kakva psihička stanja je prolazio tokom snimanja serije.

"Zadnja dva ili tri meseca snimanja serije "Ljubav u zaleđu" snimao sam repliku po repliku, nisam mogao da naučim tekst. Imao sam ozbiljne psihičke probleme, puko sam. Bilo je alkohola, droge, ponese te popularnost" - rekao je Juričić i nastavio: 



"Ipak, nakon pet ili deset godina, zahvalan si što si prošao kroz taj period, jer si dosta naučio. Ko je ostao uz mene tada? Jako malo ljudi, nikoga više nije bilo. Kolege na setu, neću im govoriti imena, jedva su dočekali da se ugasim. Doslovno bi gazili preko lešava, nije bilo nimalo empatije" - dodao je popularni glumac.



Ova iskrena ispovest popularnog glumca otkriva sa kakvim se sve izazovima suočavaju mladi glumci. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>